halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HAFTANIN ÖĞRETMENİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.09.2023 - 14:15, Güncelleme: 25.09.2023 - 14:15 1815+ kez okundu.
 

HAFTANIN ÖĞRETMENİ

İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA, her hafta yürüttükleri başarılı ve örnek nitelikteki çalışmalarla görev yaptıkları ilçelerince belirlenen haftanın başarılı öğretmenini makamında ağırlamaya devam ediyor.

 Alanında oluşturduğu fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile bu haftanın öğretmeni olan Yenişehir Şehit Kübra Doğanay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Hayriye ASLAN,  İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA'nın misafiri oldu.       Adem KOCA, "Eğitim birçok ayağı olan çok bileşenli bir sistem. Öğretmenlerimiz bu zorlu ve karmaşık süreci en etkili şekilde yürütmekle mükelleftir. Sadece sınıf içinde değil, okul dışı ortamlarda da yürüttüğü başarılı çalışmalar ve projelerden ötürü eğitime, evlatlarımıza katkı sunan meslektaşımı en kalbi duygularla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencileri için şevkle çalışan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim." dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA, her hafta yürüttükleri başarılı ve örnek nitelikteki çalışmalarla görev yaptıkları ilçelerince belirlenen haftanın başarılı öğretmenini makamında ağırlamaya devam ediyor.

 Alanında oluşturduğu fark, eğitime sunduğu katkılar ve başarılı çalışmaları ile bu haftanın öğretmeni olan Yenişehir Şehit Kübra Doğanay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Hayriye ASLAN,  İl Millî Eğitim Müdürü Adem KOCA'nın misafiri oldu.
     
Adem KOCA, "Eğitim birçok ayağı olan çok bileşenli bir sistem. Öğretmenlerimiz bu zorlu ve karmaşık süreci en etkili şekilde yürütmekle mükelleftir. Sadece sınıf içinde değil, okul dışı ortamlarda da yürüttüğü başarılı çalışmalar ve projelerden ötürü eğitime, evlatlarımıza katkı sunan meslektaşımı en kalbi duygularla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencileri için şevkle çalışan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.