halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HÜRRİYETÇİ BÜRO-SEN MERSİN İL TEMSİLCİSİ MUSTAFA GÜVEN’İN BASIN AÇIKLAMASI

Gündem 10.05.2023 - 16:13, Güncelleme: 10.05.2023 - 16:13 1573+ kez okundu.
 

HÜRRİYETÇİ BÜRO-SEN MERSİN İL TEMSİLCİSİ MUSTAFA GÜVEN’İN BASIN AÇIKLAMASI

Bilindiği üzere dün sizlerin de yakından takip ettiği, kamu işçilerinin taban aylıklarının 15.000 TL. yapılıp üzerine de %45 zammın verildiğini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştır.

Kamu işçilerine %45 zammın verildiği masaya malum-sen otursa idi %4,5 zammı kabul eder ve imzalardı. Teşkilatlarında ayakta alkışlarlardı. Sizlere 3 ayda bir toplu sözleşme ikramiyesi verdiler maaşınızı elinizden aldılar. Memuru yoksulluğa mahkum eden bu düzen değişmelidir. Açıklanan yeni zamla en düşük Kamu işçisinin maaşı 15.000 TL. oldu. Böylece 9 yıllık bir memur kamu işçisinden daha düşük maaş alacak. Kamu çalışanlarını yoksulluk sınırı altında maaşa mahkum eden, siyasete ram olan yandaş sendika düzeni değişmelidir. İktidar yandaş sendikalarla birlikte kamu çalışanlarını sefalete mahkum etti. 2022 Ocak ayında verdiği %2,5 zammı bile Temmuz enflasyon farkından düştü. Şimdi ise yine Temmuzu tarih veriyorlar. Artık, yeter memurlar bu ülkenin üvey evlatları değildir. Memur en alt gelir grubu olmuştur. Memurlar hakkını istiyor. Bunların yanında Hürriyetçi Sendikaların önünü kesmek için, %2 baraj çıkartmak için sabaha kadar Mecliste yatan sarı sendikaların başkanlarından memura zam için ses seda yoktur. Hallerinden memnundurlar.   Acilen çözüm bekleyen diğer sorunlar ise; Mağdur olan, Hazine ve maliye Bakanlığı bünyesinde görev yapan tüm memur ve V.H.K.İ. kadrolarında çalışan personeller, Devletin tüm gelirlerinin toplanmasından giderlerin harcanmasına kadar yapılan tüm iş ve işlemlerde Uzman-Memur V.H.K.İ. ayrımı yapmadan özverili olarak çalışan ilk uzmanlığın verildiği tarihten önce Memur ve V.H.K.İ. kadrolarını işgal eden tüm personellerine sınavsız şartsız Defterdarlık ve Gelir Uzmanlığı kadrolarının verilmesi gerekmektedir.   Ticaret Bakanlığında ise Gümrük personelinin mesai katsayılarını güncelleyen düzenleme Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş tarafından imzalanarak Hazine ve Maliye Bakanlığına yollanmışsa da 3 aydır Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Nurettin Nebati’nin imzalamasını beklemektedir. Gümrük personeli üzgündür ve Sayın bakanımızdan müjdeli haber beklemektedirler. Kamuoyuna ve ilgili yerlere saygıyla duyurulur..
Bilindiği üzere dün sizlerin de yakından takip ettiği, kamu işçilerinin taban aylıklarının 15.000 TL. yapılıp üzerine de %45 zammın verildiğini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştır.

Kamu işçilerine %45 zammın verildiği masaya malum-sen otursa idi %4,5 zammı kabul eder ve imzalardı. Teşkilatlarında ayakta alkışlarlardı. Sizlere 3 ayda bir toplu sözleşme ikramiyesi verdiler maaşınızı elinizden aldılar. Memuru yoksulluğa mahkum eden bu düzen değişmelidir.

Açıklanan yeni zamla en düşük Kamu işçisinin maaşı 15.000 TL. oldu. Böylece 9 yıllık bir memur kamu işçisinden daha düşük maaş alacak. Kamu çalışanlarını yoksulluk sınırı altında maaşa mahkum eden, siyasete ram olan yandaş sendika düzeni değişmelidir.

İktidar yandaş sendikalarla birlikte kamu çalışanlarını sefalete mahkum etti. 2022 Ocak ayında verdiği %2,5 zammı bile Temmuz enflasyon farkından düştü. Şimdi ise yine Temmuzu tarih veriyorlar.

Artık, yeter memurlar bu ülkenin üvey evlatları değildir. Memur en alt gelir grubu olmuştur. Memurlar hakkını istiyor.

Bunların yanında Hürriyetçi Sendikaların önünü kesmek için, %2 baraj çıkartmak için sabaha kadar Mecliste yatan sarı sendikaların başkanlarından memura zam için ses seda yoktur. Hallerinden memnundurlar.

 

Acilen çözüm bekleyen diğer sorunlar ise;

Mağdur olan, Hazine ve maliye Bakanlığı bünyesinde görev yapan tüm memur ve V.H.K.İ. kadrolarında çalışan personeller, Devletin tüm gelirlerinin toplanmasından giderlerin harcanmasına kadar yapılan tüm iş ve işlemlerde Uzman-Memur V.H.K.İ. ayrımı yapmadan özverili olarak çalışan ilk uzmanlığın verildiği tarihten önce Memur ve V.H.K.İ. kadrolarını işgal eden tüm personellerine sınavsız şartsız Defterdarlık ve Gelir Uzmanlığı kadrolarının verilmesi gerekmektedir.

 

Ticaret Bakanlığında ise Gümrük personelinin mesai katsayılarını güncelleyen düzenleme Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş tarafından imzalanarak Hazine ve Maliye Bakanlığına yollanmışsa da 3 aydır Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Nurettin Nebati’nin imzalamasını beklemektedir. Gümrük personeli üzgündür ve Sayın bakanımızdan müjdeli haber beklemektedirler.

Kamuoyuna ve ilgili yerlere saygıyla duyurulur..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.