halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MGC BAŞKANI R.KAYA TEPE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.08.2023 - 16:19, Güncelleme: 29.08.2023 - 16:19 1390+ kez okundu.
 

MGC BAŞKANI R.KAYA TEPE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R.Kaya Tepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Tepe, mesajında; ''Anadolu’nun, vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 101. Yıldönümünü,büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. 1919’da zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan istiklal meşalesi, Gazi Mustafa Kemal’in ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos, “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır. Ülkenin içinde bulunduğu tüm güç koşullara karşın, ulusumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk yönetimindeki kahraman ordumuzla kenetlenerek kazandığı Kurtuluş Savaşı'nın sonucunu ilan eden 30 Ağustos Zaferi, her zaman gururla andığımız kıvanç verici bir zafer, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek bir kahramanlık destanı olmuştur. Milletimizin makus talihini değiştirmiş olan bu zafer ile hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Bize düşen, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak; ekonomik, siyasi ve sosyal olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımaktır. Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.'' ifadelerine yer verdi.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R.Kaya Tepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Tepe, mesajında; ''Anadolu’nun, vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 101. Yıldönümünü,büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. 1919’da zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan istiklal meşalesi, Gazi Mustafa Kemal’in ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos, “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır.

Ülkenin içinde bulunduğu tüm güç koşullara karşın, ulusumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk yönetimindeki kahraman ordumuzla kenetlenerek kazandığı Kurtuluş Savaşı'nın sonucunu ilan eden 30 Ağustos Zaferi, her zaman gururla andığımız kıvanç verici bir zafer, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek bir kahramanlık destanı olmuştur. Milletimizin makus talihini değiştirmiş olan bu zafer ile hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Bize düşen, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak; ekonomik, siyasi ve sosyal olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımaktır. Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.