halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ YENİ YIL MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.12.2023 - 22:27, Güncelleme: 30.12.2023 - 22:27 1016+ kez okundu.
 

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ YENİ YIL MESAJI

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

2023 yılında Anamur’da ilçenin çehresini değiştirecek hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Kılınç: “2023 yılı içerisinde hayata geçirdiğimiz projelerimizle ilçemiz Anamur'un çehresini değiştirecek hizmetleri vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. 2024 yılında da ilçemizi gelişmiş kentler seviyesine çıkartacak projelerle donatmaya, gelecek nesillerimize bırakacağımız modern Anamur’u inşa etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla 2024 yılının ilçemiz Anamur’a ilimiz Mersin’e, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor,tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

2023 yılında Anamur’da ilçenin çehresini değiştirecek hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Kılınç: “2023 yılı içerisinde hayata geçirdiğimiz projelerimizle ilçemiz Anamur'un çehresini değiştirecek hizmetleri vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. 2024 yılında da ilçemizi gelişmiş kentler seviyesine çıkartacak projelerle donatmaya, gelecek nesillerimize bırakacağımız modern Anamur’u inşa etmeye devam edeceğiz.

Bu duygularla 2024 yılının ilçemiz Anamur’a ilimiz Mersin’e, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor,tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.