SİTESOL1
SİTESAĞ1

‘KÜLTÜREL MİRAS: KENT HAKKI BAĞLAMINDA KÜLTÜREL DEĞERLER, MÜŞTEREKLER’

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.05.2025 - 23:17, Güncelleme: 07.05.2025 - 23:17 616 kez okundu.
 

‘KÜLTÜREL MİRAS: KENT HAKKI BAĞLAMINDA KÜLTÜREL DEĞERLER, MÜŞTEREKLER’

AKOB (Akdeniz Opera ve Bale Kulübü), 8 Mayıs’ta AKİB (Akdeniz İhracatçı Birlikleri) Salonu’nda Geçekleştireceği AKOB-Kültür Sanat Seminer Dizisi’nin Üçüncüsünde, Yine Kentin Paydaşlarını Buluşturmayı Hedefliyor!

AKOB Kültür Sanat Seminer Dizisi-3’ün konuğu, alanın saygın isimlerinden, kent, kültürel değer üretimi ve kent hakkı üzerine çalışmalarıyla bilinen, T. Gül Köksal (Doç. Dr. Mimar-Koruma Uzmanı) olacak. 8 Mayıs 2025 Perşembe Saat: 17:00’de AKİB Konferans Salonu’nda başlayacak etkinlik “Kültürel Miras: Kent Hakkı Bağlamında Kültürel Değerler, Müşterekler” başlığıyla gerçekleşecek. Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneği, AKOB Kültür Sanat Seminer Dizisi’nin üçüncüsünü, ilk ikisinde olduğu gibi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Kent Konseyi paydaşlığında; Kültürhane, D5 Sanat Ortamı’nın katkılarıyla ve AKİB’in (Akdeniz İhracatçı Birlikleri) ev sahipliğinde gerçekleştiriyor. Kültür sanat alanında saygın çalışmaları olan isimlerle gerçekleştirilen bu seminer dizisinde, kent bileşenleri ile bir araya gelinmesi; yerel yönetim temsilcileri; sivil toplum temsilcileriyle, kültür sanat alanında çalışan organizasyonlarla/ bireylerle; üniversite, meslek odası ve iş dünyası temsilcileriyle bir arada olunması amaçlanmaktadır. Program Açılış: 17:00 Mini Dinleti Ayaz Özkaya (obua) Piyano Eşlikli AKOB Açılış Konuşması Seminer 1. Bölüm *Ara (10 dk)* Seminer 2. Bölüm (Soru, Cevap, Tartışma) Kapanış Saat: 18:30’a kadar
AKOB (Akdeniz Opera ve Bale Kulübü), 8 Mayıs’ta AKİB (Akdeniz İhracatçı Birlikleri) Salonu’nda Geçekleştireceği AKOB-Kültür Sanat Seminer Dizisi’nin Üçüncüsünde, Yine Kentin Paydaşlarını Buluşturmayı Hedefliyor!

AKOB Kültür Sanat Seminer Dizisi-3’ün konuğu, alanın saygın isimlerinden, kent, kültürel değer üretimi ve kent hakkı üzerine çalışmalarıyla bilinen, T. Gül Köksal (Doç. Dr. Mimar-Koruma Uzmanı) olacak. 8 Mayıs 2025 Perşembe Saat: 17:00’de AKİB Konferans Salonu’nda başlayacak etkinlik “Kültürel Miras: Kent Hakkı Bağlamında Kültürel Değerler, Müşterekler” başlığıyla gerçekleşecek.

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneği, AKOB Kültür Sanat Seminer Dizisi’nin üçüncüsünü, ilk ikisinde olduğu gibi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Kent Konseyi paydaşlığında; Kültürhane, D5 Sanat Ortamı’nın katkılarıyla ve AKİB’in ( Akdeniz İhracatçı Birlikleri) ev sahipliğinde gerçekleştiriyor. Kültür sanat alanında saygın çalışmaları olan isimlerle gerçekleştirilen bu seminer dizisinde, kent bileşenleri ile bir araya gelinmesi; yerel yönetim temsilcileri; sivil toplum temsilcileriyle, kültür sanat alanında çalışan organizasyonlarla/ bireylerle; üniversite, meslek odası ve iş dünyası temsilcileriyle bir arada olunması amaçlanmaktadır.

Program Açılış: 17:00

Mini Dinleti

Ayaz Özkaya (obua)

Piyano Eşlikli

AKOB Açılış Konuşması

Seminer 1. Bölüm

*Ara (10 dk)*

Seminer 2. Bölüm (Soru, Cevap, Tartışma)

Kapanış Saat: 18:30’a kadar

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.