halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KAHVE BAHANE BOZYAZI’DA!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.05.2024 - 11:09, Güncelleme: 23.05.2024 - 11:09 863 kez okundu.
 

KAHVE BAHANE BOZYAZI’DA!

Öğretmenlerin hazırladığı “Karışık Aile” tiyatro oyunu ile aile içi iletişim güçleniyor. Millî Eğitim Müdürlüğünün “Kahve Bahane Projesi” kapsamında velilerle buluşmalar tüm hızıyla devam ediyor

Bu hafta Bozyazı’da gerçekleştirilen programda, öğretmenler tarafından hazırlanan tiyatro oyunu izleyicileri adeta büyüledi. Çopurlu Mahalle Kahvehanesi’nde sahnelenen oyunda aile içi dinamikler, günümüzün ailevi sorunları ve çözümleri ele alındı. Teknoloji bağımlılığı, ders çalışma stresi ve kuşak çatışmaları gibi konulara değinen oyunlar, velilerin olaylara farklı bakış açılarıyla yaklaşmalarını sağladı. Eğlenceli ve öğretici bir atmosferde gerçekleştirilen oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Tiyatro oyununun ardından düzenlenen sohbette İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, velilere çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeleri ve teknoloji bağımlılığından uzak durmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Durmuş, projeye emek veren öğretmenlere de teşekkürlerini iletti.  
Öğretmenlerin hazırladığı “Karışık Aile” tiyatro oyunu ile aile içi iletişim güçleniyor. Millî Eğitim Müdürlüğünün “Kahve Bahane Projesi” kapsamında velilerle buluşmalar tüm hızıyla devam ediyor

Bu hafta Bozyazı’da gerçekleştirilen programda, öğretmenler tarafından hazırlanan tiyatro oyunu izleyicileri adeta büyüledi.
Çopurlu Mahalle Kahvehanesi’nde sahnelenen oyunda aile içi dinamikler, günümüzün ailevi sorunları ve çözümleri ele alındı. Teknoloji bağımlılığı, ders çalışma stresi ve kuşak çatışmaları gibi konulara değinen oyunlar, velilerin olaylara farklı bakış açılarıyla yaklaşmalarını sağladı. Eğlenceli ve öğretici bir atmosferde gerçekleştirilen oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Tiyatro oyununun ardından düzenlenen sohbette İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, velilere çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeleri ve teknoloji bağımlılığından uzak durmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Durmuş, projeye emek veren öğretmenlere de teşekkürlerini iletti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.