halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KAHVE BAHANE PROJESİ TARSUS’TA

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.04.2024 - 10:09, Güncelleme: 18.04.2024 - 10:09 822 kez okundu.
 

KAHVE BAHANE PROJESİ TARSUS’TA

“Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.” anlayışından yola çıkılarak hazırlanan Kahve Bahane projesi bu hafta Tarsus Altaylar Mahalle Kahvesinde gerçekleşti.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan aile içi problemlerin ele alındığı tiyatro oyunu, anne babalara ulaşabilmek amacıyla mesai saatleri dışında sergileniyor. Velilerle bir araya gelip onlarla sohbet etmenin ve aile içi iletişimin, okul ve aile iletişiminin önemine dikkat çekmek istediklerini ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, proje hakkında velilere bilgi verdi. Sürekli iletişim halinde olmak gerektiğine vurgu yaptı: “İletişim arttıkça problemler azalır. Sürekli iletişim halinde olmalıyız” dedi. Rehber öğretmenlerin hazırlamış oldukları oyun, öğrencilerle empati yapabilmeyi, velilerde farkındalık oluşturmayı, madde ve teknoloji bağımlılığının önüne geçebilmeyi hedefliyor.
“Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.” anlayışından yola çıkılarak hazırlanan Kahve Bahane projesi bu hafta Tarsus Altaylar Mahalle Kahvesinde gerçekleşti.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan aile içi problemlerin ele alındığı tiyatro oyunu, anne babalara ulaşabilmek amacıyla mesai saatleri dışında sergileniyor. Velilerle bir araya gelip onlarla sohbet etmenin ve aile içi iletişimin, okul ve aile iletişiminin önemine dikkat çekmek istediklerini ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, proje hakkında velilere bilgi verdi. Sürekli iletişim halinde olmak gerektiğine vurgu yaptı: “İletişim arttıkça problemler azalır. Sürekli iletişim halinde olmalıyız” dedi.
Rehber öğretmenlerin hazırlamış oldukları oyun, öğrencilerle empati yapabilmeyi, velilerde farkındalık oluşturmayı, madde ve teknoloji bağımlılığının önüne geçebilmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.