halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KIRATLI, KİT KOMİSYONU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Siyaset 15.06.2023 - 18:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 18:41 8544+ kez okundu.
 

KIRATLI, KİT KOMİSYONU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, TBMM 28. Dönem meclis komisyonları seçiminde Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu üyesi seçildi.

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından AK Parti’den Mersin Milletvekili seçilen Ali Kıratlı, meclisin en önemli komisyonlarından biri olan Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeliğine seçildi. TOKİ, TEDAŞ, TRT, kamu bankaları, kamu enerji şirketleri gibi birçok kurumu denetleyecek olan komisyon üyeliğine seçilen Kıratlı, Türkiye Yüzyılı döneminde önemli bir görev üstlendiğini belirterek, Mersin başta olmak üzere Türkiye için durmaksızın çalışacağının altını çizdi. Meclisteki yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere benim bu denli önemli bir göreve getirilmemdeki herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’mizin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılı sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda Mersin başta olmak üzere ülkemize hayırlı ve güzel işler yapmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Allah bizlere, cennet vatanımıza ve Mersinimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin" dedi.
AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, TBMM 28. Dönem meclis komisyonları seçiminde Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu üyesi seçildi.

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından AK Parti’den Mersin Milletvekili seçilen Ali Kıratlı, meclisin en önemli komisyonlarından biri olan Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeliğine seçildi. TOKİ, TEDAŞ, TRT, kamu bankaları, kamu enerji şirketleri gibi birçok kurumu denetleyecek olan komisyon üyeliğine seçilen Kıratlı, Türkiye Yüzyılı döneminde önemli bir görev üstlendiğini belirterek, Mersin başta olmak üzere Türkiye için durmaksızın çalışacağının altını çizdi.

Meclisteki yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere benim bu denli önemli bir göreve getirilmemdeki herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’mizin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılı sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda Mersin başta olmak üzere ülkemize hayırlı ve güzel işler yapmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Allah bizlere, cennet vatanımıza ve Mersinimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.