halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ, KADIN DAYANIŞMASI İÇİN HATAY'DA

Gündem 29.03.2023 - 14:46, Güncelleme: 29.03.2023 - 14:46 1494+ kez okundu.
 

MERSİN BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ, KADIN DAYANIŞMASI İÇİN HATAY'DA

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi, Mersin Kent Konseyi Kadın Meclisi bileşeni olarak Hatay’a depremzede kadınlar için hijyenik ürün, bebek bezi ve mama yardımı götürdü.

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Arzu Günay, merkez üyesi Av. Ayfer Coşkun, beraberinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Şerife Hasoğlu ile birlikte Hatay’da Mor Dayanışma Merkezlerine ve Vakıflı Mahallesi Kadın Kooperatifini ziyaret ederek, bölgedeki depremzede kadınlar ve çocuklara ulaştırılmak üzere çok sayıda hijyenik ürün, bebek bezi ve mama yardımı yaptı. Ayrıca, deprem bölgesindeki kadınların üretimine destek olmak için fikir alışverişinde bulunuldu. Depremzedelerin unutulmaması ve yardımların devam etmesi gerektiğini ifade eden Kadın Hakları Merkezi Başkanı Arzu Günay, bölgede yaşanan deprem ve sel felaketi sebebiyle temel ihtiyaçlara hala çok fazla gereksinim duyulduğunu belitti. 
Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi, Mersin Kent Konseyi Kadın Meclisi bileşeni olarak Hatay’a depremzede kadınlar için hijyenik ürün, bebek bezi ve mama yardımı götürdü.

Mersin Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Arzu Günay, merkez üyesi Av. Ayfer Coşkun, beraberinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Şerife Hasoğlu ile birlikte Hatay’da Mor Dayanışma Merkezlerine ve Vakıflı Mahallesi Kadın Kooperatifini ziyaret ederek, bölgedeki depremzede kadınlar ve çocuklara ulaştırılmak üzere çok sayıda hijyenik ürün, bebek bezi ve mama yardımı yaptı. Ayrıca, deprem bölgesindeki kadınların üretimine destek olmak için fikir alışverişinde bulunuldu.

Depremzedelerin unutulmaması ve yardımların devam etmesi gerektiğini ifade eden Kadın Hakları Merkezi Başkanı Arzu Günay, bölgede yaşanan deprem ve sel felaketi sebebiyle temel ihtiyaçlara hala çok fazla gereksinim duyulduğunu belitti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.