halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ MÜZE VE ÖREN YERİ KONSERLERİNE DEVAM EDİYOR.”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.05.2024 - 12:02, Güncelleme: 23.05.2024 - 12:02 947 kez okundu.
 

“MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ MÜZE VE ÖREN YERİ KONSERLERİNE DEVAM EDİYOR.”

Mersin Devlet Opera ve Balesi her ay geleneksel hale gelen müze ve ören yeri konserlerine devam ediyor

28 Mayıs 2024 Salı günü saat 14:00’de Tarsus Müzesi’nde, 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14:00’de Mersin Deniz Müzesi’nde ve 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 18:00’de “Antik Kentin Ezgisi” adlı konseri ile Kanlıdivane’ de ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konserler sanatsever ile buluşacak. Müze konserlerinin solist sanatçıları Soprano Işıl Cavga Bölükbaşı ,soprano Itır Gözde Tuyan, alto Ayşe Pınar Balay, tenor Hakan Bölükbaşı olacak. Artem Reutov’un piyano ile eşlik edeceği konserlerde “Bahar Esintileri” müze atmosferinde dinleyicinin beğenisine sunulacak. Kanlıdivane’de gerçekleşecek olan “Antik Kentin Ezgisi” adlı Gala Konser ise 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 18:00’de gerçekleşecek. Mersin DOB orkestrası şef Naci Özgüç ve koro Anıl Aydın önderliğinde gerçekleşecek konserin solist sanatçıları; soprano Hale Soner Kekeç, mezzo soprano Nesrin Gönüldağ, tenor Bülent Bezdüz,bariton Umut Kosman olacak.
Mersin Devlet Opera ve Balesi her ay geleneksel hale gelen müze ve ören yeri konserlerine devam ediyor

28 Mayıs 2024 Salı günü saat 14:00’de Tarsus Müzesi’nde, 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14:00’de Mersin Deniz Müzesi’nde ve 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 18:00’de “Antik Kentin Ezgisi” adlı konseri ile Kanlıdivane’ de ücretsiz olarak gerçekleşecek olan konserler sanatsever ile buluşacak.

Müze konserlerinin solist sanatçıları Soprano Işıl Cavga Bölükbaşı ,soprano Itır Gözde Tuyan, alto Ayşe Pınar Balay, tenor Hakan Bölükbaşı olacak. Artem Reutov’un piyano ile eşlik edeceği konserlerde “Bahar Esintileri” müze atmosferinde dinleyicinin beğenisine sunulacak.

Kanlıdivane’de gerçekleşecek olan “Antik Kentin Ezgisi” adlı Gala Konser ise 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 18:00’de gerçekleşecek. Mersin DOB orkestrası şef Naci Özgüç ve koro Anıl Aydın önderliğinde gerçekleşecek konserin solist sanatçıları; soprano Hale Soner Kekeç, mezzo soprano Nesrin Gönüldağ, tenor Bülent Bezdüz,bariton Umut Kosman olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.