halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI BURHANETTİN KOCAMAZ ÇAMLIYAYLA'YI ZİYARET ETTİ

Siyaset 02.05.2023 - 19:03, Güncelleme: 02.05.2023 - 19:03 2176+ kez okundu.
 

MERSİN İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI BURHANETTİN KOCAMAZ ÇAMLIYAYLA'YI ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz Çamlıyayla’da esnaf ziyaretine devam etti. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 14 Mayıs seçimleri öncesi gençlere seslenerek Özellikle de kadınlara çok iş düştüğünü ifade etti.

Seçim takvimi ilerlerken 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz,  gece gündüz demeden seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Yoğun tempoya aldırış etmeden kilometrelerce yol giden Kocamaz ve partililer ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezip vatandaşı dinleyip  14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyorlar. Her gün kent genelinde vatandaşla bir araya gelmeye gayret gösteren Kocamaz bu kapsamda Çamlıyayla ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti Çamlıyayla ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen programda İYİ Parti Çamlıyayla ilçe başkanı Kudret Özdemir , Milletvekili adayı Esin Erkoç ve partililer ile birlikte Çamlıyayla’nın Merkezdeki esnafları ziyaretiyle başlayan Kocamaz ve beraberindekiler daha sonra Sarıkavak, Bağçatağı, Darıpınarı, Korucak, Belçınar, Çakırlı, Sebil, Körmenlik,Kisecik  mahallerini ziyaret etti. Çamlıyayla Muhtarlar Odası’nı da ziyaret eden Kocamaz, “ Yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden vatandaşlarımızın elini sıkıp bu kader seçiminin önemini anlatmaya çalışıyoruz” dedi. Hep birlikte el ele bu kötü düzene son vermek için mücadelesinin süreceğinin altını çizen İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Kocamaz;  esnafların teveccühlerine son derece önem verdiklerini kaydetti. Esnaflarla uzun uzun sohbet eden ve desteklerini isteyen Kocamaz’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi. Özellikle de kadınlara çok iş düştüğünü ifade eden kocamaz eğitimin önemine vurgu yaptı. Yeni oy kullanacak gençleri özellikle dinleyen ve akıllarındaki soru işaretlerine cevap veren Kocamaz , amaçlarının gençlerin geleceğe güvenle baktıkları bir yaşam sürmeleri olduğunu söyledi. Esnaf ve vatandaşlarda Kocamaz’a ” Siz, iyi günümüzde, kötü günümüzde her zaman yanımızdasınız. Bizde sizin yanınızda olacağız ve sonuna kadar sizi  destekleyeceğiz “ sözünü verdiler.
Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz Çamlıyayla’da esnaf ziyaretine devam etti. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 14 Mayıs seçimleri öncesi gençlere seslenerek Özellikle de kadınlara çok iş düştüğünü ifade etti.

Seçim takvimi ilerlerken 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz,  gece gündüz demeden seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Yoğun tempoya aldırış etmeden kilometrelerce yol giden Kocamaz ve partililer ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezip vatandaşı dinleyip  14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyorlar.

Her gün kent genelinde vatandaşla bir araya gelmeye gayret gösteren Kocamaz bu kapsamda Çamlıyayla ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Çamlıyayla ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen programda İYİ Parti Çamlıyayla ilçe başkanı Kudret Özdemir , Milletvekili adayı Esin Erkoç ve partililer ile birlikte Çamlıyayla’nın Merkezdeki esnafları ziyaretiyle başlayan Kocamaz ve beraberindekiler daha sonra Sarıkavak, Bağçatağı, Darıpınarı, Korucak, Belçınar, Çakırlı, Sebil, Körmenlik,Kisecik  mahallerini ziyaret etti.

Çamlıyayla Muhtarlar Odası’nı da ziyaret eden Kocamaz, “ Yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden vatandaşlarımızın elini sıkıp bu kader seçiminin önemini anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Hep birlikte el ele bu kötü düzene son vermek için mücadelesinin süreceğinin altını çizen İYİ Parti Mersin Milletvekili adayı Kocamaz;  esnafların teveccühlerine son derece önem verdiklerini kaydetti. Esnaflarla uzun uzun sohbet eden ve desteklerini isteyen Kocamaz’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Kocamaz, asıl hedeflerinin mevcut tek adam sistemini değiştirmek olduğunu burada da bir kez daha yineleyerek çok çalışarak hep birlikte bunu başaracaklarını söyledi. Özellikle de kadınlara çok iş düştüğünü ifade eden kocamaz eğitimin önemine vurgu yaptı.

Yeni oy kullanacak gençleri özellikle dinleyen ve akıllarındaki soru işaretlerine cevap veren Kocamaz , amaçlarının gençlerin geleceğe güvenle baktıkları bir yaşam sürmeleri olduğunu söyledi.

Esnaf ve vatandaşlarda Kocamaz’a ” Siz, iyi günümüzde, kötü günümüzde her zaman yanımızdasınız. Bizde sizin yanınızda olacağız ve sonuna kadar sizi  destekleyeceğiz “ sözünü verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.