halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN OGM YANGINLA MÜCADELE GÜCÜNÜ ARTTIRDI

Gündem 10.05.2023 - 16:42, Güncelleme: 10.05.2023 - 16:51 1483+ kez okundu.
 

MERSİN OGM YANGINLA MÜCADELE GÜCÜNÜ ARTTIRDI

Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından gönderilen 10 adet arozöz, Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüzde düzenlenen törenle teslim alındı.

Teslim törenine Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Basın ve İletişim Şube Müdürü Abdurrahman Sezer, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Z. Aber, şefler, orman muhafaza memurları ve yangınla mücadele personeli katıldı. Bölge Müdürü Yalçın Orman Genel Müdürlüğümüze Bölge Müdürlüğümüze bugüne kadar verdiği ve bundan sonra vereceği destekler için teşekkür ederek az hasarlı bir yıl olması temennisinde bulundu.   Bölge Müdürlüğümüze gelen arozözler yapılan duaların ardından görev yerlerine uğurlandı.
Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından gönderilen 10 adet arozöz, Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüzde düzenlenen törenle teslim alındı.

Teslim törenine Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Orman Yangınları ile Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Basın ve İletişim Şube Müdürü Abdurrahman Sezer, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Z. Aber, şefler, orman muhafaza memurları ve yangınla mücadele personeli katıldı.

Bölge Müdürü Yalçın Orman Genel Müdürlüğümüze Bölge Müdürlüğümüze bugüne kadar verdiği ve bundan sonra vereceği destekler için teşekkür ederek az hasarlı bir yıl olması temennisinde bulundu.

 

Bölge Müdürlüğümüze gelen arozözler yapılan duaların ardından görev yerlerine uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.