halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE FSC DENETİMİ YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.09.2023 - 13:27, Güncelleme: 06.09.2023 - 13:27 1875+ kez okundu.
 

MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE FSC DENETİMİ YAPILDI

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Anamur, Bozyazı ve Gülnar Orman İşletme Müdürlüklerinde FSC (Forest Stewardship Council/Orman Yönetim Konseyi) ara denetimi yapıldı.

FSC (Forest Stewardship Council/Orman Yönetim Konseyi) sertifikasyon sistemi kapsamındaki denetime, Prof. Dr. Ahmet Sıvacıoğlu, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necati Kulak, Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar, Gülnar Orman İşletme Müdürü Serdar Karaca, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları, üretimde çalışan kooperatif üyeleri ve gerçek kişiler katıldı. FSC (Forest Stewardship Council/Orman Yönetim Konseyi) prensip ve kriterleri arasında yer alan; ormanların çevresel olarak uygun, sosyal açıdan yararlı ve ekonomik olarak uygulanabilir bir şekilde yönetilmesi, ormanlardan gelecek nesillerin gereksinimlerini tehlikeye atmadan sürdürülebilir bir şekilde yararlanmak amacıyla yapılan ve ormancılık faaliyetlerinde öncelikle çalışan tüm işçilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması, ormanda mevcut flora ve faunanın korunması, faydalanma esnasında mevcut ormana zarar vermemek, orman içi ve bitişiğinde yaşayan yerel halkın geleneksel ve yasal haklarının idarece sağlanması, sosyal ve ekolojik çevreye verilebilecek zararları asgari düzeyde tutma çalışmalarının denetimleri yapıldı.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Anamur, Bozyazı ve Gülnar Orman İşletme Müdürlüklerinde FSC (Forest Stewardship Council/Orman Yönetim Konseyi) ara denetimi yapıldı.

FSC (Forest Stewardship Council/Orman Yönetim Konseyi) sertifikasyon sistemi kapsamındaki denetime, Prof. Dr. Ahmet Sıvacıoğlu, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necati Kulak, Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar, Gülnar Orman İşletme Müdürü Serdar Karaca, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları, üretimde çalışan kooperatif üyeleri ve gerçek kişiler katıldı.

FSC (Forest Stewardship Council/Orman Yönetim Konseyi) prensip ve kriterleri arasında yer alan; ormanların çevresel olarak uygun, sosyal açıdan yararlı ve ekonomik olarak uygulanabilir bir şekilde yönetilmesi, ormanlardan gelecek nesillerin gereksinimlerini tehlikeye atmadan sürdürülebilir bir şekilde yararlanmak amacıyla yapılan ve ormancılık faaliyetlerinde öncelikle çalışan tüm işçilerin can ve mal güvenliğinin sağlanması, ormanda mevcut flora ve faunanın korunması, faydalanma esnasında mevcut ormana zarar vermemek, orman içi ve bitişiğinde yaşayan yerel halkın geleneksel ve yasal haklarının idarece sağlanması, sosyal ve ekolojik çevreye verilebilecek zararları asgari düzeyde tutma çalışmalarının denetimleri yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.