halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN POLİSİ TİTİZ ÇALIŞIYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.11.2023 - 09:20, Güncelleme: 17.11.2023 - 09:20 4916+ kez okundu.
 

MERSİN POLİSİ TİTİZ ÇALIŞIYOR

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerimizin, Mithatpaşa Mahallesinde (M.C.K.)’nın (M.K.) tarafından ateşli silah ile öldürülmesi olayı ile ilgili şüpheliler yakalandı.

Husumetin taraflarca devamının engellenmesi ve suç aletlerini temin ettikleri bilgisi alınan şüphelilerin yakalanması amacıyla; İlçemizde bulunan 2 ikamet, 1 işyerinde, Akdeniz İlçesi Huzurkent bölgesinde 1 işyerinde toplam 4 adreste yapılan 6 şahıstan toplam 7 adet tabanca ile birlikte 1 Adet Av Tüfeği ve 400 adet 9mm fişek ele geçirilmiş, ele geçirilen malzeme ve yakalanan 6 şahıs gerekli işlemler için Huzurkent Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir. Gözaltına alınan mevcutlu olarak savcılığa çıkarılan 6 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerimizin, Mithatpaşa Mahallesinde (M.C.K.)’nın (M.K.) tarafından ateşli silah ile öldürülmesi olayı ile ilgili şüpheliler yakalandı.

Husumetin taraflarca devamının engellenmesi ve suç aletlerini temin ettikleri bilgisi alınan şüphelilerin yakalanması amacıyla;

İlçemizde bulunan 2 ikamet, 1 işyerinde, Akdeniz İlçesi Huzurkent bölgesinde 1 işyerinde toplam 4 adreste yapılan 6 şahıstan toplam 7 adet tabanca ile birlikte 1 Adet Av Tüfeği ve 400 adet 9mm fişek ele geçirilmiş, ele geçirilen malzeme ve yakalanan 6 şahıs gerekli işlemler için Huzurkent Polis Merkezi Amirliğine teslim edilmiştir.

Gözaltına alınan mevcutlu olarak savcılığa çıkarılan 6 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.