halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL SENDİKASI 3. OLAĞAN GENEL KURULU

Gündem 22.05.2023 - 16:27, Güncelleme: 22.05.2023 - 16:27 1200+ kez okundu.
 

MERSİN ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL SENDİKASI 3. OLAĞAN GENEL KURULU

Sendikamızın 3. Olağan Genel Kurulunu 20 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen delegelerimiz ile çoşku içerisinde gerçekleştirdik.

Kongremizde Birlik Beraberlik mesajıyla demokratik bir seçim gerçekleştirilmiştir. Kongre sonrası Ankara dışından gelen üyelerimizle Anıtkabir ziyaretinde bulunarak kongre programımızı sonlandırdık. Kongremize Türkiye’mizin dört bir köşesinden katılan herkese çok teşekkür ederiz. Gelemeyen arkadaşlarımızın da gönüllerinin, kalplerinin bizler ile olduğundan eminiz.          Yeni dönemde yönetim kurulumuz ve teşkilatımız daha güçlü bir yönetim gücü ve mücadele enerjisi ile yeniden sizlerin sözcüsü olacaktır. Üniversite İdari Personeli olarak başlattığımız bu büyük mücadelenin sizlerin desteği ile kararlılıkla süreceğine olan inancımız Türkiye’mizin dört bir yanından gelen idealist, bizlere inanan ve güvenen arkadaşlarımızı görünce daha da güçlenmiş ve doğru yolda olduğumuzu göstermiştir.         Hiçbir sendikal argümanı olmayan siyaseti referans alan sendikaların %2 oyunu ile ilgili de yargı yakın zamanda kararını açıklayacak, bağımsız sendikal mücadele çok daha fazla güçlenecektir.       İdari personelin temsilcisi olarak bizler;         Meslek onurumuz, sosyal ve ekonomik haklarımızın, özlük haklarımızın geleceği için insiyatif alacak, yaşanan sendikal boşluğu dolduracak ve tükenmeye yüz tutmuş umutları yeniden yeşerteceğiz. Bizim yerimiz sizin yanınız, sizin yeriniz bizim yanımızdır. Tek ses tek yürek olacağız.        Zaman birlik olma zamanıdır. Üniversite İdari Personel Sendikası varoluş ve hak mücadelesi adresidir. Hedef ve ilkelerimiz, ortaya koyduğumuz felsefemiz hiçbir zaman kaybolmadı kaybolmayacaktır. Sizlerden aldığımız güç ve azimle sendikamız kendini kanıtlamış ve 8 yıldır Üniversite İdari Personelinin Umudu Sesi olmuştur. Aşağıda yer alan öncelikli sorunlarımıza acil olarak çözülmesi için sendikamız var gücüyle çalışacaktır.   Tayin ve Nakil Hakkı, Yükseköğretim Tazminatı, Kuruluş Geliştirme Ödeneği, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı, Hülle Atamalara Son Verilmesi, 13/b-4 Görevlendirmeleri, Lojman Sorunları, Döner Sermaye Payları, Lokal Üniversite soruları (Servis, Yemek, Kreş vb)   Üni-Per-Sen Ailesine Güvenen ve Desteklerini Esirgemeyen, Gönül veren tüm Üniversite İdari Personeline Teşekkür ediyor sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Sendikamızın 3. Olağan Genel Kurulunu 20 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen delegelerimiz ile çoşku içerisinde gerçekleştirdik.

Kongremizde Birlik Beraberlik mesajıyla demokratik bir seçim gerçekleştirilmiştir. Kongre sonrası Ankara dışından gelen üyelerimizle Anıtkabir ziyaretinde bulunarak kongre programımızı sonlandırdık. Kongremize Türkiye’mizin dört bir köşesinden katılan herkese çok teşekkür ederiz. Gelemeyen arkadaşlarımızın da gönüllerinin, kalplerinin bizler ile olduğundan eminiz.

 

       Yeni dönemde yönetim kurulumuz ve teşkilatımız daha güçlü bir yönetim gücü ve mücadele enerjisi ile yeniden sizlerin sözcüsü olacaktır. Üniversite İdari Personeli olarak başlattığımız bu büyük mücadelenin sizlerin desteği ile kararlılıkla süreceğine olan inancımız Türkiye’mizin dört bir yanından gelen idealist, bizlere inanan ve güvenen arkadaşlarımızı görünce daha da güçlenmiş ve doğru yolda olduğumuzu göstermiştir.

 

      Hiçbir sendikal argümanı olmayan siyaseti referans alan sendikaların %2 oyunu ile ilgili de yargı yakın zamanda kararını açıklayacak, bağımsız sendikal mücadele çok daha fazla güçlenecektir.

      İdari personelin temsilcisi olarak bizler;

 

      Meslek onurumuz, sosyal ve ekonomik haklarımızın, özlük haklarımızın geleceği için insiyatif alacak, yaşanan sendikal boşluğu dolduracak ve tükenmeye yüz tutmuş umutları yeniden yeşerteceğiz. Bizim yerimiz sizin yanınız, sizin yeriniz bizim yanımızdır. Tek ses tek yürek olacağız.

 

     Zaman birlik olma zamanıdır. Üniversite İdari Personel Sendikası varoluş ve hak mücadelesi adresidir. Hedef ve ilkelerimiz, ortaya koyduğumuz felsefemiz hiçbir zaman kaybolmadı kaybolmayacaktır. Sizlerden aldığımız güç ve azimle sendikamız kendini kanıtlamış ve 8 yıldır Üniversite İdari Personelinin Umudu Sesi olmuştur. Aşağıda yer alan öncelikli sorunlarımıza acil olarak çözülmesi için sendikamız var gücüyle çalışacaktır.

 

Tayin ve Nakil Hakkı, Yükseköğretim Tazminatı, Kuruluş Geliştirme Ödeneği, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı, Hülle Atamalara Son Verilmesi, 13/b-4 Görevlendirmeleri, Lojman Sorunları, Döner Sermaye Payları, Lokal Üniversite soruları (Servis, Yemek, Kreş vb)

 

Üni-Per-Sen Ailesine Güvenen ve Desteklerini Esirgemeyen, Gönül veren tüm Üniversite İdari Personeline Teşekkür ediyor sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.