halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN VALİSİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSU ZİYARETİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.10.2023 - 11:21, Güncelleme: 05.10.2023 - 11:21 3404+ kez okundu.
 

MERSİN VALİSİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSU ZİYARETİ

Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN ve eşleri Yıldız PEHLİVAN Hanımefendi, Toroslar Darıseki Halk Eğitimi Kurs Merkezini ziyaret ettiler. İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA ziyaretleri sırasında Valiye eşlik etti.

Kurs merkezimizi gezerek usta öğreticiler ve kursiyerlerimizle bir araya gelen Mersin Valisi, yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederek başarılar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA, "Halk Eğitimi Merkezlerini her yaştan, her eğitim seviyesinden vatandaşlarımıza bir arada olduğumuz; kültürümüzü, değerlerimizi yaşatan ve vatandaşlarımıza pek çok alanda istihdam alanı oluşturan kurumlarımızdır. Bu anlamda kurumlarımızın niteliğini ve niceliğini artırmak için çok farklı çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın talep ettiği her kursu açmak için azami gayret sarf ediyoruz. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı halk eğitimi merkezlerimizden istifade etmeye davet ediyorum." dedi.
Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN ve eşleri Yıldız PEHLİVAN Hanımefendi, Toroslar Darıseki Halk Eğitimi Kurs Merkezini ziyaret ettiler. İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA ziyaretleri sırasında Valiye eşlik etti.

Kurs merkezimizi gezerek usta öğreticiler ve kursiyerlerimizle bir araya gelen Mersin Valisi, yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederek başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA, "Halk Eğitimi Merkezlerini her yaştan, her eğitim seviyesinden vatandaşlarımıza bir arada olduğumuz; kültürümüzü, değerlerimizi yaşatan ve vatandaşlarımıza pek çok alanda istihdam alanı oluşturan kurumlarımızdır. Bu anlamda kurumlarımızın niteliğini ve niceliğini artırmak için çok farklı çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın talep ettiği her kursu açmak için azami gayret sarf ediyoruz. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı halk eğitimi merkezlerimizden istifade etmeye davet ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.