halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN VE TARSUS'TA ORMAN HAFTASI

Gündem 23.03.2023 - 13:41, Güncelleme: 23.03.2023 - 13:41 1522+ kez okundu.
 

MERSİN VE TARSUS'TA ORMAN HAFTASI

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Mersin ve Tarsus'ta 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında 100 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kapsamında, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin Orman İşletme Müdürlüğü olarak, Mersin Üniversitesi Kampüsünde depremzede çocuklar ve Anasınıfı Öğretmenliği Bölüm Başkanlığı ile birlikte 100 adet fidan dikimi yapıldı ve fidan dağıtımı gerçekleştirildi.   Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü olarak, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası olan bugünü Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm şehitlerimiz, gazilerimiz ve depremde vefat eden vatandaşlarımız anısına, şehit ailelerimiz, depremzede misafirlerimiz ve değerli katılımcılarla ‘Şehitler Ormanı’ ağaçlandırması yaparak anlamlandırdık
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Mersin ve Tarsus'ta 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında 100 adet fidan dikimi gerçekleştirdi.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kapsamında, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mersin Orman İşletme Müdürlüğü olarak, Mersin Üniversitesi Kampüsünde depremzede çocuklar ve Anasınıfı Öğretmenliği Bölüm Başkanlığı ile birlikte 100 adet fidan dikimi yapıldı ve fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü olarak, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası olan bugünü Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm şehitlerimiz, gazilerimiz ve depremde vefat eden vatandaşlarımız anısına, şehit ailelerimiz, depremzede misafirlerimiz ve değerli katılımcılarla ‘Şehitler Ormanı’ ağaçlandırması yaparak anlamlandırdık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.