SİTESOL1
TOLGAGÖKÇELİ

MERSİN’DE DENİZCİLİK SEKTÖRÜ SANDIK BAŞINA: RENGİMİZ MAVİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.10.2026 - 19:32, Güncelleme: 06.10.2026 - 19:32 84 kez okundu.
 

MERSİN’DE DENİZCİLİK SEKTÖRÜ SANDIK BAŞINA: RENGİMİZ MAVİ

Mersin Deniz Ticaret Odası’nda yarın gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Değişim Hareketi çalışmalarını son hızla sürdürüyor. 37 yılın ardından değişim hedefiyle yola çıkan Başkan adayı Murat Uçar ve ekibi, seçim öncesinde sahadaki çalışmalarını tamamlayarak sandık gününe hazırlanıyor.

Üyelerle gerçekleştirdiği buluşmalarla dikkat çeken Değişim Hareketi, daha güçlü temsil, daha fazla katılım ve sektörün tüm paydaşlarını kapsayan bir yönetim anlayışı hedefiyle öne çıkıyor.   Dün gerçekleştirilen toplantıda konuşan Murat Uçar, ekibin seçime hazır olduğunu vurgulayarak “Seçime hazırız, rengimiz mavi” mesajını verdi.   Değişim Hareketi, yarın gerçekleştirilecek seçimde tüm oda üyelerini sandık başına davet ederken, sektörün geleceği için her oyun önemli olduğunu belirtiyor.   Tüm üyeler sandık başına, Mersin denizcilik sektörünün geleceğine birlikte yön vermeye davet ediliyor.
Mersin Deniz Ticaret Odası’nda yarın gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Değişim Hareketi çalışmalarını son hızla sürdürüyor. 37 yılın ardından değişim hedefiyle yola çıkan Başkan adayı Murat Uçar ve ekibi, seçim öncesinde sahadaki çalışmalarını tamamlayarak sandık gününe hazırlanıyor.

Üyelerle gerçekleştirdiği buluşmalarla dikkat çeken Değişim Hareketi, daha güçlü temsil, daha fazla katılım ve sektörün tüm paydaşlarını kapsayan bir yönetim anlayışı hedefiyle öne çıkıyor.

 

Dün gerçekleştirilen toplantıda konuşan Murat Uçar, ekibin seçime hazır olduğunu vurgulayarak “Seçime hazırız, rengimiz mavi” mesajını verdi.

 

Değişim Hareketi, yarın gerçekleştirilecek seçimde tüm oda üyelerini sandık başına davet ederken, sektörün geleceği için her oyun önemli olduğunu belirtiyor.

 

Tüm üyeler sandık başına, Mersin denizcilik sektörünün geleceğine birlikte yön vermeye davet ediliyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.