halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN’DE MAKİNE İKMAL EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 10:28, Güncelleme: 13.03.2024 - 10:28 874+ kez okundu.
 

MERSİN’DE MAKİNE İKMAL EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğünce 2024 Yılı Eğitimleri 9 Orman İşletme Müdürlüğünde tamamlandı.

Eğitim Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz başkanlığında, Makine Mühendisi Bülent Demirci, Anamur, Bozyazı, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke, Tarsus, ve Mersin İşletme Müdürlükleri, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, Emlak Şefleri, Taşınmaz Kayıt Kontrol Yetkilileri, Teknik Elemanlar, Orman Muhafaza Memurları, İşletme Müdürlüklerindeki Makine İkmal Servis Memurları, Operatörler ve Hizmet Vasıtaları Şoförleri katılım sağladı. Bölge Müdürlüğümüz, 2024 yılı Eğitim Programı kapsamında yapılacak olan yeni orman yolları, bakım onarım, üst yapı, traktör yolları, yangın emniyet yolları yapımı, yol planlaması ve etüt aplikasyon işleri ile sanat yapıları, yeni bina inşaat işleri ve onarım işleri ile iş üretim, koruma makineleri ile hizmet vasıtalarının günlük bakımları, periyodik bakımları, onarımları ve kullanımları hakkında bilgiler aktarılarak hizmet içi eğitim tamamlanmıştır.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğünce 2024 Yılı Eğitimleri 9 Orman İşletme Müdürlüğünde tamamlandı.

Eğitim Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz başkanlığında, Makine Mühendisi Bülent Demirci, Anamur, Bozyazı, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke, Tarsus, ve Mersin İşletme Müdürlükleri, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, Emlak Şefleri, Taşınmaz Kayıt Kontrol Yetkilileri, Teknik Elemanlar, Orman Muhafaza Memurları, İşletme Müdürlüklerindeki Makine İkmal Servis Memurları, Operatörler ve Hizmet Vasıtaları Şoförleri katılım sağladı.

Bölge Müdürlüğümüz, 2024 yılı Eğitim Programı kapsamında yapılacak olan yeni orman yolları, bakım onarım, üst yapı, traktör yolları, yangın emniyet yolları yapımı, yol planlaması ve etüt aplikasyon işleri ile sanat yapıları, yeni bina inşaat işleri ve onarım işleri ile iş üretim, koruma makineleri ile hizmet vasıtalarının günlük bakımları, periyodik bakımları, onarımları ve kullanımları hakkında bilgiler aktarılarak hizmet içi eğitim tamamlanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.