halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN’DE OTO HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.11.2023 - 09:49, Güncelleme: 28.11.2023 - 09:49 4578+ kez okundu.
 

MERSİN’DE OTO HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ağır hasarlı (deprem hasarlı) bir araç ile aynı tip, model, renk ve marka çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı vb. araçları yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ağır hasarlı (deprem hasarlı) bir araç ile aynı tip, model, renk ve marka çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı vb. tescil edilmesi veya trafiğe çıkması mümkün olmayan bir aracın temin edilip, ağır hasarlı olan aracın şasi ve motor numarasının bu araçlara uyarlanması neticesinde araçları trafiğe çıkararak 3. şahısları zarara uğratıp haksız kazanç elde edilmesinin önüne geçmek ve kamu güvenliğini sağlamak amacıyla; Oto Hırsızlığı Büro Amirliği olarak il merkezinde change, çalıntı ve gümrük kaçağı araçlar üzerindealtı ay içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda, 6 adet çalıntı, 2 adet deprem hasarlı araç olmak üzere toplamda 5 adet change ve 2 adet gümrük kaçağı araç yakalanmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda toplamda 15 araca işlem yapılmış ve 22 şüpheli şahıs yakalanarak Adli Mercilere sevk edilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ağır hasarlı (deprem hasarlı) bir araç ile aynı tip, model, renk ve marka çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı vb. araçları yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ağır hasarlı (deprem hasarlı) bir araç ile aynı tip, model, renk ve marka çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı vb. tescil edilmesi veya trafiğe çıkması mümkün olmayan bir aracın temin edilip, ağır hasarlı olan aracın şasi ve motor numarasının bu araçlara uyarlanması neticesinde araçları trafiğe çıkararak 3. şahısları zarara uğratıp haksız kazanç elde edilmesinin önüne geçmek ve kamu güvenliğini sağlamak amacıyla; Oto Hırsızlığı Büro Amirliği olarak il merkezinde change, çalıntı ve gümrük kaçağı araçlar üzerindealtı ay içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda, 6 adet çalıntı, 2 adet deprem hasarlı araç olmak üzere toplamda 5 adet change ve 2 adet gümrük kaçağı araç yakalanmıştır. Yapılan çalışmalar sonucunda toplamda 15 araca işlem yapılmış ve 22 şüpheli şahıs yakalanarak Adli Mercilere sevk edilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.