halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN’DE SİLAH EĞİTİMİ VERİLDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.01.2024 - 09:51, Güncelleme: 04.01.2024 - 09:51 1483+ kez okundu.
 

MERSİN’DE SİLAH EĞİTİMİ VERİLDİ

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde, Ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim verildi.

Mersin Polis Eğitim Merkezi (POMEM) Atış Poligonunda yapılan eğitime Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, şube mühendisleri, işletme şefleri, orman muhafaza memurları ile diğer silahla teçhiz edilecek personel katıldı. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, Genel Müdürlüğümüzün emirleri doğrultusunda, ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim aldılar. Mersin Polis Eğitim Merkezi tarafından iki aşamalı olarak 03-05 Ocak tarihleri boyunca 73 kişiye verilecek olan eğitimlerde teorik olarak, tabancaların tanıtımı, özellikleri, yasal mevzuat, tabanca sökme ve takma uygulamaları verilerek, ardından temel atış eğitimi yapılmaktadır.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde, Ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim verildi.

Mersin Polis Eğitim Merkezi (POMEM) Atış Poligonunda yapılan eğitime Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, şube mühendisleri, işletme şefleri, orman muhafaza memurları ile diğer silahla teçhiz edilecek personel katıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, Genel Müdürlüğümüzün emirleri doğrultusunda, ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim aldılar.

Mersin Polis Eğitim Merkezi tarafından iki aşamalı olarak 03-05 Ocak tarihleri boyunca 73 kişiye verilecek olan eğitimlerde teorik olarak, tabancaların tanıtımı, özellikleri, yasal mevzuat, tabanca sökme ve takma uygulamaları verilerek, ardından temel atış eğitimi yapılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.