MESİAD BAŞKANI ADNAN GÜNDOĞDU’DAN BAYRAM MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.03.2026 - 22:07, Güncelleme: 18.03.2026 - 22:07 202 kez okundu.
 

MESİAD BAŞKANI ADNAN GÜNDOĞDU’DAN BAYRAM MESAJI

Adnan Gündoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gündoğdu, bayramların toplumsal bağları güçlendiren en önemli manevi değerlerden biri olduğuna dikkat çekti.

Gündoğdu, mesajında bayramların gönülleri yakınlaştırdığını, paylaşma ve yardımlaşma duygularını artırdığını belirterek, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, paylaşmanın güzelliğini en derin şekilde hissettiğimiz bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Bayramların tarih boyunca insanları bir araya getiren özel günler olduğunu vurgulayan Gündoğdu, bu dönemlerin toplumsal barışın, kardeşliğin ve birlik ruhunun pekiştiği zamanlar olduğunu dile getirdi. Kırgınlıkların sona erdiği, insanların barıştığı ve dayanışmanın en üst seviyeye ulaştığı bu günlerin önemine işaret etti. Gündoğdu mesajının sonunda, “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.      
Adnan Gündoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gündoğdu, bayramların toplumsal bağları güçlendiren en önemli manevi değerlerden biri olduğuna dikkat çekti.

Gündoğdu, mesajında bayramların gönülleri yakınlaştırdığını, paylaşma ve yardımlaşma duygularını artırdığını belirterek, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, paylaşmanın güzelliğini en derin şekilde hissettiğimiz bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bayramların tarih boyunca insanları bir araya getiren özel günler olduğunu vurgulayan Gündoğdu, bu dönemlerin toplumsal barışın, kardeşliğin ve birlik ruhunun pekiştiği zamanlar olduğunu dile getirdi. Kırgınlıkların sona erdiği, insanların barıştığı ve dayanışmanın en üst seviyeye ulaştığı bu günlerin önemine işaret etti.

Gündoğdu mesajının sonunda, “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

 
 
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.