halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ BOZAN: İŞYERİ KİRALARINA DA YÜZDE 25’LİK FİYAT ARTIŞI SINIRLAMASI GETİRİLSİN!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.11.2023 - 12:11, Güncelleme: 03.11.2023 - 12:11 1379+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BOZAN: İŞYERİ KİRALARINA DA YÜZDE 25’LİK FİYAT ARTIŞI SINIRLAMASI GETİRİLSİN!

HEDEP Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, konut kiralarına uygulanan yüzde 25’lik fiyat artışı sınırlamasının işyerleri için de uygulanması talebiyle Meclis’e kanun teklifi verdi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, esnafın talebi üzerine işyeri kiralarına uygulanan fahiş artırımların önüne geçmek amacıyla Meclis’e kanun teklifi verdi. Milletvekili Bozan, Meclis’e verdiği teklifte; konut kiralarına uygulanan yüzde 25’lik fiyat artış sınırlamasının iş yerleri için de geçerli hale getirilmesini talep etti. Milletvekili Av. Ali Bozan’ın Meclis’e sunduğu Kanun teklifinin gerekçesinde şu ifadeler yer aldı “Mevcut yüksek enflasyonda işyerleri için girdi maliyetlerini en önemli kalemleri; kira, doğalgaz ve elektrik faturalarıdır. Fahiş fiyat artışları nedeni ile enerji faturası da yüksek olan işyerleri sahibi esnaflar, ciddi anlamda sıkıntı yaşamaktadır. Esnaf ve Sanatkârlarımızın bağlı olduğu meslek odaları ve kış dönemi ile birlikte yüksek faturaların zorladığı iş sahipleri, iş yerlerine uygulanan yüksek kira zamlarına konutlarda olduğu gibi yüzde 25 sınırlama talep etmektedir. Bu kanun teklifimiz ile esnaflarımızın bu talepleri dikkate alınarak gerekli yasal düzenleme sağlanacaktır.”        
HEDEP Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, konut kiralarına uygulanan yüzde 25’lik fiyat artışı sınırlamasının işyerleri için de uygulanması talebiyle Meclis’e kanun teklifi verdi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, esnafın talebi üzerine işyeri kiralarına uygulanan fahiş artırımların önüne geçmek amacıyla Meclis’e kanun teklifi verdi. Milletvekili Bozan, Meclis’e verdiği teklifte; konut kiralarına uygulanan yüzde 25’lik fiyat artış sınırlamasının iş yerleri için de geçerli hale getirilmesini talep etti.

Milletvekili Av. Ali Bozan’ın Meclis’e sunduğu Kanun teklifinin gerekçesinde şu ifadeler yer aldı

“Mevcut yüksek enflasyonda işyerleri için girdi maliyetlerini en önemli kalemleri; kira, doğalgaz ve elektrik faturalarıdır. Fahiş fiyat artışları nedeni ile enerji faturası da yüksek olan işyerleri sahibi esnaflar, ciddi anlamda sıkıntı yaşamaktadır. Esnaf ve Sanatkârlarımızın bağlı olduğu meslek odaları ve kış dönemi ile birlikte yüksek faturaların zorladığı iş sahipleri, iş yerlerine uygulanan yüksek kira zamlarına konutlarda olduğu gibi yüzde 25 sınırlama talep etmektedir. Bu kanun teklifimiz ile esnaflarımızın bu talepleri dikkate alınarak gerekli yasal düzenleme sağlanacaktır.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.