halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MTSO VE MESAD, İŞKUR'U ZİYARET ETTİ

Ekonomi 23.03.2023 - 18:49, Güncelleme: 23.03.2023 - 18:49 9555+ kez okundu.
 

MTSO VE MESAD, İŞKUR'U ZİYARET ETTİ

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu MTSO 30 No.lu Sigorta Meslek Komitesini Mersin Sigorta Acenteleri Derneği (MESAD) Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu’nun makamında gerçekleşen ziyarete Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 no.lu sigorta meslek komitesi komite başkanı Cemil ÇAÇUR, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 no.lu sigorta meslek komitesi meclis üyesi Emel BİLDİK, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 no.lu sigorta meslek komitesi meclis üyesi Hüseyin DİNLER, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 no.lu meslek komitesi başkan yardımcısı Derya YILMAZ, Mersin sigorta acenteleri dernek (MESAD) dernek başkanı Fahrettin ABEŞ, Mersin sigorta acenteleri dernek (MESAD) başkan yardimcısı Sezin AYTUTTU katıldı.   Sektörün teknik personel ihtiyacını karşılamak için düzenlenecek eğitim programlarının masaya yatırıldığı görüşmede Mersin İŞKUR İl Müdürü Kutlu, Aktif İş gücü programlarıyla her sektörden mesleğe olduğu gibi Sigortacılık Mesleğine de nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi noktasında destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Sigorta Meslek Komitesi Üyeleri yapılan toplantıda teknik personel ihtiyacının sektörün kanayan yarısı olduğuna dikkat çekerek Sektörel olarak ileriye gidebilmeleri için nitelikli iş gücü yetiştirmek zorunda olduklarını belirtti. Bu bağlamada İŞKUR İl Müdürü Sayın Mustafa Kutlu ile bir araya gelip, sektörün ihtiyaç duyduğu eğitim programları hakkında istişarede bulunma şansını yakaladıklarını dile getiren Komite üyeleri Bu konuyla ilgili en kısa zamanda somut projeleri hayata geçirip eğitimleri başlatacaklarını söylediler.
Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu MTSO 30 No.lu Sigorta Meslek Komitesini Mersin Sigorta Acenteleri Derneği (MESAD) Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu’nun makamında gerçekleşen ziyarete Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 no.lu sigorta meslek komitesi komite başkanı Cemil ÇAÇUR, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 no.lu sigorta meslek komitesi meclis üyesi Emel BİLDİK, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 no.lu sigorta meslek komitesi meclis üyesi Hüseyin DİNLER, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 no.lu meslek komitesi başkan yardımcısı Derya YILMAZ, Mersin sigorta acenteleri dernek (MESAD) dernek başkanı Fahrettin ABEŞ, Mersin sigorta acenteleri dernek (MESAD) başkan yardimcısı Sezin AYTUTTU katıldı.

 

Sektörün teknik personel ihtiyacını karşılamak için düzenlenecek eğitim programlarının masaya yatırıldığı görüşmede Mersin İŞKUR İl Müdürü Kutlu, Aktif İş gücü programlarıyla her sektörden mesleğe olduğu gibi Sigortacılık Mesleğine de nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi noktasında destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Sigorta Meslek Komitesi Üyeleri yapılan toplantıda teknik personel ihtiyacının sektörün kanayan yarısı olduğuna dikkat çekerek Sektörel olarak ileriye gidebilmeleri için nitelikli iş gücü yetiştirmek zorunda olduklarını belirtti. Bu bağlamada İŞKUR İl Müdürü Sayın Mustafa Kutlu ile bir araya gelip, sektörün ihtiyaç duyduğu eğitim programları hakkında istişarede bulunma şansını yakaladıklarını dile getiren Komite üyeleri Bu konuyla ilgili en kısa zamanda somut projeleri hayata geçirip eğitimleri başlatacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.