halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ORMAN SPOR KULÜBÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.08.2023 - 09:37, Güncelleme: 16.08.2023 - 09:37 1764+ kez okundu.
 

ORMAN SPOR KULÜBÜ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Orman Spor Kulübü olağan genel kurulu, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Orman Spor Kulübü Onursal Başkanı Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, sporun her alanında ve her yaşta önemini belirterek, toplum sağlığı ve kişisel gelişim için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, Bölge Müdürlüğü olarak spora olan desteklerin devam edeceğini belirtti. 2022-2023 sezonunda A takımımız ve altyapı da 7 kategori ile mücadele eden sporculara başarılar diledi. Tüzükte yapılan değişiklikle Spor Kulüplerinin, Valilikteki Dernek Müdürlüğünden alınıp Gençlik Spor Bakanlığına bağlanmasıyla Mersin Orman Spor Kulübü Derneği ismi Mersin Orman Spor Kulübü olarak değiştirilmiştir. Divan başkanı yeni yönetim kurulu seçiminden sonra dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.
Mersin Orman Spor Kulübü olağan genel kurulu, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Orman Spor Kulübü Onursal Başkanı Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, sporun her alanında ve her yaşta önemini belirterek, toplum sağlığı ve kişisel gelişim için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, Bölge Müdürlüğü olarak spora olan desteklerin devam edeceğini belirtti. 2022-2023 sezonunda A takımımız ve altyapı da 7 kategori ile mücadele eden sporculara başarılar diledi.

Tüzükte yapılan değişiklikle Spor Kulüplerinin, Valilikteki Dernek Müdürlüğünden alınıp Gençlik Spor Bakanlığına bağlanmasıyla Mersin Orman Spor Kulübü Derneği ismi Mersin Orman Spor Kulübü olarak değiştirilmiştir.

Divan başkanı yeni yönetim kurulu seçiminden sonra dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.