halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.05.2024 - 10:14, Güncelleme: 04.05.2024 - 10:14 1172 kez okundu.
 

ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Orman Yangınları ile Mücadele Komisyon toplantısı, Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Mersin İlinin yüz ölçümünün yüzde 52.7’sinin 835.534 hektar alanın ormanlık alan olduğunu belirten Vali Pehlivan, orman alanlarının tamamının yangına 1.derecede hassas olduğunu açıkladı. Bölge Müdürlüğü de gerçekleştirilen toplantıda; Orman yangınları ile mücadelede etkinliği artırmak, orman yangınlarıyla mücadelede mevcut önlem ve müdahale teknikleri yanında, farklı yaklaşımların ve ilave stratejilerin geliştirilmesi konuları ele alındı. Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın yapılan faaliyetler, orman yangınlarına ait istatistiki veriler ile orman yangınlarıyla mücadele organizasyonu hakkında bilgi verdiği toplantı, alınan komisyon kararlarının okunması ile sona erdi.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Orman Yangınları ile Mücadele Komisyon toplantısı, Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Mersin İlinin yüz ölçümünün yüzde 52.7’sinin 835.534 hektar alanın ormanlık alan olduğunu belirten Vali Pehlivan, orman alanlarının tamamının yangına 1.derecede hassas olduğunu açıkladı.

Bölge Müdürlüğü de gerçekleştirilen toplantıda; Orman yangınları ile mücadelede etkinliği artırmak, orman yangınlarıyla mücadelede mevcut önlem ve müdahale teknikleri yanında, farklı yaklaşımların ve ilave stratejilerin geliştirilmesi konuları ele alındı.

Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın yapılan faaliyetler, orman yangınlarına ait istatistiki veriler ile orman yangınlarıyla mücadele organizasyonu hakkında bilgi verdiği toplantı, alınan komisyon kararlarının okunması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.