halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

Ormana ve Millete Hizmet Hakka Hizmettir

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.09.2023 - 09:51, Güncelleme: 19.09.2023 - 09:51 1419+ kez okundu.
 

Ormana ve Millete Hizmet Hakka Hizmettir

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğünde uzun süredir yapımı planlanan Cehennemdere Şefliği 112 Kod no’lu yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunuldu.

Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın hususi gayretleri ve Orman Genel Müdürlüğünün olurlarıyla 2023 yılında programa alınan ve yapım şartları oldukça zor olan 112 Kod no’lu Güreş tepe-Yokuş tepe yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğünde Efeler yangın havuzu inşaatı çalışmalarına hız verildi. Orman yangınlarıyla mücadele eden ilk müdahale araçlarının hızlıca su ikmali yapabileceği stratejik noktalara yangın havuzu inşa ediyoruz. Bu yangın havuzları erken müdahalede yangınların söndürülmesi noktasında hayati önem taşıyor. Bu sebeple yangın havuzları için, bölgemizde stratejik noktalar belirleniyor. Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Çamlıyayla Orman İşletme Müdürü Ali Durmaz ve İşletme şefleri ile birlikte incelemelerde bulundu. Çamlıyayla da devam eden yapım çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kişi, yapılan çalışmalardan dolayı personellere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğünde uzun süredir yapımı planlanan Cehennemdere Şefliği 112 Kod no’lu yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunuldu.

Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın hususi gayretleri ve Orman Genel Müdürlüğünün olurlarıyla 2023 yılında programa alınan ve yapım şartları oldukça zor olan 112 Kod no’lu Güreş tepe-Yokuş tepe yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğünde Efeler yangın havuzu inşaatı çalışmalarına hız verildi. Orman yangınlarıyla mücadele eden ilk müdahale araçlarının hızlıca su ikmali yapabileceği stratejik noktalara yangın havuzu inşa ediyoruz. Bu yangın havuzları erken müdahalede yangınların söndürülmesi noktasında hayati önem taşıyor. Bu sebeple yangın havuzları için, bölgemizde stratejik noktalar belirleniyor.

Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Çamlıyayla Orman İşletme Müdürü Ali Durmaz ve İşletme şefleri ile birlikte incelemelerde bulundu. Çamlıyayla da devam eden yapım çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kişi, yapılan çalışmalardan dolayı personellere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.