halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

PROF. DR. SEDAT CERECİ'DEN İLETİŞİM SOSYOLOJİSİ KİTABI

Gündem 22.02.2023 - 17:34, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:11 1805+ kez okundu.
 

PROF. DR. SEDAT CERECİ'DEN İLETİŞİM SOSYOLOJİSİ KİTABI

Akademisyen, yazar ve belgesel yönetmeni Prof. Dr. Sedat Cereci'nin 35. kitabı İletişim Sosyolojisi adıyla deprem günlerinde yayınlandı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Cereci'nin 41 yıldır yaptığı iletişim çalışmalarının sonuncusu olan İletişim Sosyolojisi adlı kitabın, iletişim eylemlerini sosyolojik analizlerle ele aldığı belirtildi.  Prof. Dr.  Sedat Cereci'nin önceki yıllarda yayınlanan 34 kitabının ve makalelerinin sosyolojik açıdan sonucu da olan çalışmada, somut örneklerle sosyal iletişim sorunlarının açıklandığı belirtildi.  Kitapta sosyal yaşamda iletişimin rolünden sosyal gruplarda iletişimin önemine kadar sosyoloji başlığı altındaki tüm alt başlıklarda İletişim eyleminin değerlendirildiği dile getirildi. 
Akademisyen, yazar ve belgesel yönetmeni Prof. Dr. Sedat Cereci'nin 35. kitabı İletişim Sosyolojisi adıyla deprem günlerinde yayınlandı.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Cereci'nin 41 yıldır yaptığı iletişim çalışmalarının sonuncusu olan İletişim Sosyolojisi adlı kitabın, iletişim eylemlerini sosyolojik analizlerle ele aldığı belirtildi. 
Prof. Dr.  Sedat Cereci'nin önceki yıllarda yayınlanan 34 kitabının ve makalelerinin sosyolojik açıdan sonucu da olan çalışmada, somut örneklerle sosyal iletişim sorunlarının açıklandığı belirtildi. 
Kitapta sosyal yaşamda iletişimin rolünden sosyal gruplarda iletişimin önemine kadar sosyoloji başlığı altındaki tüm alt başlıklarda İletişim eyleminin değerlendirildiği dile getirildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.