halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SINAV KÖSTEBEKLERİ MERSİN POLİSİNE TAKILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.09.2023 - 10:54, Güncelleme: 30.09.2023 - 10:54 1853+ kez okundu.
 

SINAV KÖSTEBEKLERİ MERSİN POLİSİNE TAKILDI

Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü olarak Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan motorlu taşıtlar sürücü kursiyerleri sınavında (ehliyet sınavı) gizli cihaz yardımıyla kopya çekilmesi olaylarının artması üzerine yapılan risk analizi ve fiziki takip neticesinde;

Suphi Öner Öğretmenevi e-Sinav Merkezindeki sınavdan çıkan (M.S.)’nin üzerinde kurulu gizli cihazı araba arkasında çıkartmaya çalıştığı görülen (H.E.) ile (N.M.) isimli şahıslar suçüstü halinde yakalanmış, cep telefonlarında yapılan ön incelemede şahısların benzer şekilde çok sayıda kişinin sınavı usulsüzce geçmesini sağladığı tespit edilmesi üzerine; 14/08/2023 tarihinde yine gizli cihazla sınava girmeye çalışırken yakalanan şüpheli (Ç.S)'ye canlı teşhis işlemi yaptırılmış ve şahıs kendisine cihazı yerleştiren kişiler olarak gözaltındaki şüphelileri teşhis etmiştir. Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle yazışma yapıldığında gizli cihazla sınava girdiği tespit edilen (M.S.)'un 2021 yılından bu zamana kadar toplam 9 kez sınava girdiği ve başarısız olduğu, son sınava gizli cihazla girdiği ve 74 puanla başarılı olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca gözaltına alınan şüphelilerden ele geçirilen eşyalar arasında telefon ve cihaz düzeneği için özel tertibatlı iç çamaşırlarının bulunduğu anlaşılmıştır. Yakalanan 3 şüpheli de Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınmış olup adliyeye sevk edilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mersin Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü olarak Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan motorlu taşıtlar sürücü kursiyerleri sınavında (ehliyet sınavı) gizli cihaz yardımıyla kopya çekilmesi olaylarının artması üzerine yapılan risk analizi ve fiziki takip neticesinde;

Suphi Öner Öğretmenevi e-Sinav Merkezindeki sınavdan çıkan (M.S.)’nin üzerinde kurulu gizli cihazı araba arkasında çıkartmaya çalıştığı görülen (H.E.) ile (N.M.) isimli şahıslar suçüstü halinde yakalanmış, cep telefonlarında yapılan ön incelemede şahısların benzer şekilde çok sayıda kişinin sınavı usulsüzce geçmesini sağladığı tespit edilmesi üzerine;

14/08/2023 tarihinde yine gizli cihazla sınava girmeye çalışırken yakalanan şüpheli (Ç.S)'ye canlı teşhis işlemi yaptırılmış ve şahıs kendisine cihazı yerleştiren kişiler olarak gözaltındaki şüphelileri teşhis etmiştir.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle yazışma yapıldığında gizli cihazla sınava girdiği tespit edilen (M.S.)'un 2021 yılından bu zamana kadar toplam 9 kez sınava girdiği ve başarısız olduğu, son sınava gizli cihazla girdiği ve 74 puanla başarılı olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca gözaltına alınan şüphelilerden ele geçirilen eşyalar arasında telefon ve cihaz düzeneği için özel tertibatlı iç çamaşırlarının bulunduğu anlaşılmıştır. Yakalanan 3 şüpheli de Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınmış olup adliyeye sevk edilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.