halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TALAT DİNÇER PARTİSİNİN “EKONOMİ MASASI” ÜYESİ OLDU

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.08.2023 - 18:42, Güncelleme: 15.08.2023 - 18:42 17898+ kez okundu.
 

TALAT DİNÇER PARTİSİNİN “EKONOMİ MASASI” ÜYESİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer, ekonomi alanında uzman MYK üyeleri ve diğer milletvekilleriyle birlikte oluşturulan Ekonomi Masası'nda görevlendirildi. Bu yeni sorumluluk, Dinçer'in esnaf ve sanatkarlar için yıllarca süren emeği ve ekonomiye dair öneri ve politikalarının takdir görmesinin bir ifadesidir."

Dinçer, CHP Ekonomi Masası Üyeliğine Getirildi CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında faaliyet gösteren Ekonomi Masası'na üye olarak atanmıştır. Ekonomide çözüm önerilerini ortaya koymak üzere 13 Ağustos 2018 tarihinde Ekonomi Masası oluşturan CHP, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Ekonomi Masası’nı devam ettirme kararı aldı. Bu kapsamda Ekonomi Masası üyelerinde de değişikliğe gidildi. Dinçer’in Ekonomik Deneyimi ve Görevleri Talat Dinçer, milletvekili olmadan önce 4 dönem Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını 2 dönem Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Denetim Kurulu Üyeliği son dönem Yönetim Kurulu Üyeliği üstlenmiştir. Milletvekili olduktan sonra TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğine seçilmiştir. Ekonomi Masası'nın Faaliyetleri Ekonomi Masası, son beş yıl içerisinde 44 il ziyareti gerçekleştirerek Türkiye genelinde ekonomik sorunların etkilerini yerinde incelemiştir. Ayrıca ekonomi zirveleri, forumları ve toplantıları düzenleyerek çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşmıştır. Masanın görevleri, ekonomideki güncel gelişmeleri değerlendirme ve bunlara uygun politika oluşturma ve ülkenin ekonomik geleceği için önemli stratejilerin geliştirilmesini içermektedir. CHP Ekonomi Masası Üyeleri Ekonomi Masası, Faik Öztrak'ın başkanlığında birçok uzman milletvekili ve MYK üyesinden oluşmaktadır. Dinçer’de bu masada yer alarak ekonomi politikaları ve çözüm önerileri konusundaki çalışmalarına katkı sağlayacaktır. Masanın üyeleri arasında Ahmet Akın, Bülent Kuşoğlu, Lale Karabıyık, Tahsin Tarhan, Aşkın Genç, Gülcan Kış, İlhami Özcan Aygun, Mehmet Güzelmansur, Nail Çiler, Orhan Sarıbal, Rahmi Aşkın Türeli, Şeref Arpacı, Tahsin Becan, Talat Dinçer, Türker Ateş ve Sururi Corabatır gibi isimler bulunmaktadır.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer, ekonomi alanında uzman MYK üyeleri ve diğer milletvekilleriyle birlikte oluşturulan Ekonomi Masası'nda görevlendirildi. Bu yeni sorumluluk, Dinçer'in esnaf ve sanatkarlar için yıllarca süren emeği ve ekonomiye dair öneri ve politikalarının takdir görmesinin bir ifadesidir."

Dinçer, CHP Ekonomi Masası Üyeliğine Getirildi

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında faaliyet gösteren Ekonomi Masası'na üye olarak atanmıştır. Ekonomide çözüm önerilerini ortaya koymak üzere 13 Ağustos 2018 tarihinde Ekonomi Masası oluşturan CHP, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Ekonomi Masası’nı devam ettirme kararı aldı. Bu kapsamda Ekonomi Masası üyelerinde de değişikliğe gidildi.

Dinçer’in Ekonomik Deneyimi ve Görevleri

Talat Dinçer, milletvekili olmadan önce 4 dönem Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını 2 dönem Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Denetim Kurulu Üyeliği son dönem Yönetim Kurulu Üyeliği üstlenmiştir. Milletvekili olduktan sonra TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğine seçilmiştir.

Ekonomi Masası'nın Faaliyetleri

Ekonomi Masası, son beş yıl içerisinde 44 il ziyareti gerçekleştirerek Türkiye genelinde ekonomik sorunların etkilerini yerinde incelemiştir. Ayrıca ekonomi zirveleri, forumları ve toplantıları düzenleyerek çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşmıştır. Masanın görevleri, ekonomideki güncel gelişmeleri değerlendirme ve bunlara uygun politika oluşturma ve ülkenin ekonomik geleceği için önemli stratejilerin geliştirilmesini içermektedir.

CHP Ekonomi Masası Üyeleri

Ekonomi Masası, Faik Öztrak'ın başkanlığında birçok uzman milletvekili ve MYK üyesinden oluşmaktadır. Dinçer’de bu masada yer alarak ekonomi politikaları ve çözüm önerileri konusundaki çalışmalarına katkı sağlayacaktır. Masanın üyeleri arasında Ahmet Akın, Bülent Kuşoğlu, Lale Karabıyık, Tahsin Tarhan, Aşkın Genç, Gülcan Kış, İlhami Özcan Aygun, Mehmet Güzelmansur, Nail Çiler, Orhan Sarıbal, Rahmi Aşkın Türeli, Şeref Arpacı, Tahsin Becan, Talat Dinçer, Türker Ateş ve Sururi Corabatır gibi isimler bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.