SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN HANE HANE HİZMET ATAĞI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.06.2025 - 07:04, Güncelleme: 28.06.2025 - 07:04 138 kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN HANE HANE HİZMET ATAĞI

Tarsus Belediyesi, “Her Zaman Yanınızda” projesi kapsamında ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Her haneye dokunma hedefiyle yürütülen çalışmalarda, belediyenin sosyal hizmet anlayışı vatandaşların kapısına kadar taşınıyor.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen son ziyaretler Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin Mahallelerinde yapıldı. Ziyaretlerde hem belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı hem de yaşlı ve hasta vatandaşların tansiyon ölçümleri gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın selamlarını ileten ekipler, vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını evlerinde dinleyerek not aldı.   “ÇÖZÜM İÇİN DOĞRUDAN HAREKETE GEÇİYORUZ” Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç her haneye ulaşılacağını ifade ederek, “Hedefimiz, Tarsus’ta yaşayan her bir vatandaşımıza dokunmak, ihtiyaçlarını yerinde görmek ve belediyemizin desteğini her hanede hissettirmek. Bu nedenle ekiplerimiz mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane ilerliyor. Vatandaşımızın talebini dinliyor, sorununu yerinde görüyor, çözüm için doğrudan harekete geçiyoruz.” dedi.
Tarsus Belediyesi, “Her Zaman Yanınızda” projesi kapsamında ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Her haneye dokunma hedefiyle yürütülen çalışmalarda, belediyenin sosyal hizmet anlayışı vatandaşların kapısına kadar taşınıyor.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen son ziyaretler Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin Mahallelerinde yapıldı. Ziyaretlerde hem belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı hem de yaşlı ve hasta vatandaşların tansiyon ölçümleri gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın selamlarını ileten ekipler, vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını evlerinde dinleyerek not aldı.

 

“ÇÖZÜM İÇİN DOĞRUDAN HAREKETE GEÇİYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç her haneye ulaşılacağını ifade ederek, “Hedefimiz, Tarsus’ta yaşayan her bir vatandaşımıza dokunmak, ihtiyaçlarını yerinde görmek ve belediyemizin desteğini her hanede hissettirmek. Bu nedenle ekiplerimiz mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane ilerliyor. Vatandaşımızın talebini dinliyor, sorununu yerinde görüyor, çözüm için doğrudan harekete geçiyoruz.” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.