halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.11.2023 - 09:21, Güncelleme: 14.11.2023 - 09:21 4557+ kez okundu.
 

TARSUS İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Tarsus ilçemizde 2023 yılı Ekim ayı içerisinde Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda;

1) İlçemizde meydana gelen Evden Hırsızlık, Açıktan Hırsızlık, İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Motosiklet Hırsızlığı, Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı olmak üzere 6 hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin K.P. isimli şahıs olduğu, Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan ifadeye yönelik aranması olduğu tespit edilerek yakalanmış, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir 2) İlçemizde 2 Oto Hırsızlığı ve 1 Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olaya karışan şüphelilerin O.A., Ş.K. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmış, sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştır. 3) Hırsızlık, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Mala Zarar Verme olmak üzere 4 ayrı olayı gerçekleştirdiği ve hırsızlık suçundan 10 yıl hapis cezasıyla aranması olduğu kayıtlardan tespit edilen şüpheli F.G. isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca yapılan çalışmalarda çalınan 2 otomobil, 7 Motosiklet, 5 Cep Telefonu. 1.630 TL para gele geçirilmiş. Hırsızlık olaylarından 20 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış, 9 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Tarsus ilçemizde 2023 yılı Ekim ayı içerisinde Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda;

1) İlçemizde meydana gelen Evden Hırsızlık, Açıktan Hırsızlık, İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Motosiklet Hırsızlığı, Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı olmak üzere 6 hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin K.P. isimli şahıs olduğu, Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan ifadeye yönelik aranması olduğu tespit edilerek yakalanmış, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir

2) İlçemizde 2 Oto Hırsızlığı ve 1 Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olaya karışan şüphelilerin O.A., Ş.K. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmış, sevk edildikleri mahkemece tutuklanmıştır.

3) Hırsızlık, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Mala Zarar Verme olmak üzere 4 ayrı olayı gerçekleştirdiği ve hırsızlık suçundan 10 yıl hapis cezasıyla aranması olduğu kayıtlardan tespit edilen şüpheli F.G. isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Ayrıca yapılan çalışmalarda çalınan 2 otomobil, 7 Motosiklet, 5 Cep Telefonu. 1.630 TL para gele geçirilmiş. Hırsızlık olaylarından 20 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış, 9 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.