halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOHUM OTİZM VAKFI, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN “TOHUM GÜNEŞLERİ”Nİ DESTEĞE ÇAĞIRIYOR

Eğitim (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.11.2023 - 11:05, Güncelleme: 07.11.2023 - 11:05 12646+ kez okundu.
 

TOHUM OTİZM VAKFI, OTİZMLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN “TOHUM GÜNEŞLERİ”Nİ DESTEĞE ÇAĞIRIYOR

Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu tamamlandı: Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimi için “Tohum Güneşleri”ni desteğe çağırıyor

Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimine destek olmak için Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'nda yerini aldı. 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen yardımseverlik koşusunda toplam 23 öğrenciye 1 yıllık eğitim bursu sağlama hedefiyle yola çıkan vakıf, katılımcıların bağış kampanyaları sayesinde bugüne kadar hedefinin yarısına ulaştı. 20 Kasım'a kadar devam edecek bağış kampanyaları kapsamında 11 öğrenciye daha eğitim bursu sağlayabilmek için destek çağrısında bulunuyor. 11 yıldır yardımseverlik koşularında yer alarak gönüllü koşucuları ile daha çok otizmli çocuğun eğitime ulaşmasını sağlayan Tohum Otizm Vakfı, “Tohum Güneşleri” ile iyilik peşinde koşmaya devam ediyor. 5 Kasım Pazar günü gerçekleşen Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu'nda yer alan vakfın ‘Otizmli Çocuklara Eğitim Güneşi Ol' projesi kapsamında maratona katılan 36 kurumsal gönüllü koşu takımından 700'ü aşkın gönüllü koşucunun adımları ile 12 otizmli öğrenci 1 yıllık eğitim bursuna kavuştu. Tohum Otizm Vakfı, maraton kapsamında 11 öğrenciye daha eğitim bursu sağlamayı hedefliyor. Bağış kampanyalarının 20 Kasım'a kadar devam edeceğini duyuran vakıf, otizmli çocukların eğitimine destek olmak isteyen herkesi iyilik peşinde koşan “Tohum Güneşleri”nin kampanyalarına katkı sağlamaya davet ediyor.  “Hep birlikte 11 öğrencinin daha tek çareleri olan eğitime kavuşmalarını sağlayabiliriz” Tohum Otizm Vakfı yardımseverlik koşularında bugüne kadar; 5 bin 279 Tohum Güneşi ile 56 bin 164 bağışçıya ulaşarak 275 otizmli çocuğa eğitim desteği sağlandı. Yardımseverlik koşularının hem otizm konusunda farkındalık yaratmak hem de otizmli öğrencilerin tek çareleri olan özel eğitimlerine ulaşmalarına destek olmak için çok kıymetli olduğunu belirten Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Burçak Karakaya, “Tohum Otizm Vakfı olarak 20 yıldır otizmli çocukların yaşamda fırsat eşitliği için nitelikli özel eğitim çalışmalarını yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu konuda bize adımları ile destek veren tüm Tohum Güneşimiz olan koşucularımıza ve onlara bağışları ile destek verenlere teşekkürler. Kampanyaların bitiş tarihi olan 20 Kasım'a kadar desteklerini bekliyoruz” dedi.  Maratonda yer alaran gönüllü koşu takımları ile Tohum Otizm Vakfı'nın kampanyasına destekte bulunan kurumlar: Aisin Otomotiv, Anadolubank, Armağan Oyuncak, Aster Tekstil, BNT Pro, Burdock Hotel Istanbul, CK Enerji, Deloitte Türkiye, DOW Türkiye, DRD Filo Kiralama, Emlakjet, Gün + Partners Hukuk Bürosu, KIRPART A.Ş., Kültür Koleji, Lenzing Elyaf A.Ş, MNG Airlines,  Morten BT Eğitim, NART Sigorta, Netlog Lojistik, NOVOTEL Istanbul Bosphorus, ODAŞ,  Ortopediatri, Otokoç Otomotiv, ÖzdilekPark, P.I. Works, RDC Partner, Richemont, RICOH, Setur, Shangri-la Bosphorus Istanbul, Shell, Sistem Global, Sysmex, Tüv Austria Turk, Üsküdar Amerikan Lisesi, Wyndham Grand İstanbul Levent
Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu tamamlandı: Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimi için “Tohum Güneşleri”ni desteğe çağırıyor

Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimine destek olmak için Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'nda yerini aldı. 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen yardımseverlik koşusunda toplam 23 öğrenciye 1 yıllık eğitim bursu sağlama hedefiyle yola çıkan vakıf, katılımcıların bağış kampanyaları sayesinde bugüne kadar hedefinin yarısına ulaştı. 20 Kasım'a kadar devam edecek bağış kampanyaları kapsamında 11 öğrenciye daha eğitim bursu sağlayabilmek için destek çağrısında bulunuyor.
11 yıldır yardımseverlik koşularında yer alarak gönüllü koşucuları ile daha çok otizmli çocuğun eğitime ulaşmasını sağlayan Tohum Otizm Vakfı, “Tohum Güneşleri” ile iyilik peşinde koşmaya devam ediyor. 5 Kasım Pazar günü gerçekleşen Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu'nda yer alan vakfın ‘Otizmli Çocuklara Eğitim Güneşi Ol' projesi kapsamında maratona katılan 36 kurumsal gönüllü koşu takımından 700'ü aşkın gönüllü koşucunun adımları ile 12 otizmli öğrenci 1 yıllık eğitim bursuna kavuştu.
Tohum Otizm Vakfı, maraton kapsamında 11 öğrenciye daha eğitim bursu sağlamayı hedefliyor. Bağış kampanyalarının 20 Kasım'a kadar devam edeceğini duyuran vakıf, otizmli çocukların eğitimine destek olmak isteyen herkesi iyilik peşinde koşan “Tohum Güneşleri”nin kampanyalarına katkı sağlamaya davet ediyor. 
“Hep birlikte 11 öğrencinin daha tek çareleri olan eğitime kavuşmalarını sağlayabiliriz”
Tohum Otizm Vakfı yardımseverlik koşularında bugüne kadar; 5 bin 279 Tohum Güneşi ile 56 bin 164 bağışçıya ulaşarak 275 otizmli çocuğa eğitim desteği sağlandı.
Yardımseverlik koşularının hem otizm konusunda farkındalık yaratmak hem de otizmli öğrencilerin tek çareleri olan özel eğitimlerine ulaşmalarına destek olmak için çok kıymetli olduğunu belirten Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Burçak Karakaya, “ Tohum Otizm Vakfı olarak 20 yıldır otizmli çocukların yaşamda fırsat eşitliği için nitelikli özel eğitim çalışmalarını yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu konuda bize adımları ile destek veren tüm Tohum Güneşimiz olan koşucularımıza ve onlara bağışları ile destek verenlere teşekkürler. Kampanyaların bitiş tarihi olan 20 Kasım'a kadar desteklerini bekliyoruz” dedi. 
Maratonda yer alaran gönüllü koşu takımları ile Tohum Otizm Vakfı'nın kampanyasına destekte bulunan kurumlar:
Aisin Otomotiv, Anadolubank, Armağan Oyuncak, Aster Tekstil, BNT Pro, Burdock Hotel Istanbul, CK Enerji, Deloitte Türkiye, DOW Türkiye, DRD Filo Kiralama, Emlakjet, Gün + Partners Hukuk Bürosu, KIRPART A.Ş., Kültür Koleji, Lenzing Elyaf A.Ş, MNG Airlines,  Morten BT Eğitim, NART Sigorta, Netlog Lojistik, NOVOTEL Istanbul Bosphorus, ODAŞ,  Ortopediatri, Otokoç Otomotiv, ÖzdilekPark, P.I. Works, RDC Partner, Richemont, RICOH, Setur, Shangri-la Bosphorus Istanbul, Shell, Sistem Global, Sysmex, Tüv Austria Turk, Üsküdar Amerikan Lisesi, Wyndham Grand İstanbul Levent

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.