TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HAFTA SONU MESAİSİ: VEZNELER AÇIK OLACAK

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.11.2025 - 21:51, Güncelleme: 25.11.2025 - 21:51 58 kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HAFTA SONU MESAİSİ: VEZNELER AÇIK OLACAK

Toroslar Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2025 yılı ikinci taksit ödemelerinde son tarihin yaklaşması nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

2025 yılı 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Pazar günü sona ermesi dolayısıyla belediyenin ana hizmet binasındaki tahakkuk ve tahsilat veznesi, 29 Kasım Cumartesi ve 30 Kasım Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.   Belediyeden yapılan açıklamada, 1 Aralık Pazartesi günü yapılacak tahsilatlarda da gecikme faizi uygulanmayacağı belirtildi. Böylece vatandaşların, son ödeme gününü kaçırmaları halinde dahi ek bir mali yükle karşılaşmamaları sağlanacak.   Ödemelerde Kolaylıklar Sunuluyor   Mükellefler, vergilerini belediye veznelerine gelerek nakit veya kredi kartıyla ödeyebilecek. Ayrıca Toroslar Belediyesinin resmi online ödeme adresi olan tahsilat.toroslar-bld.gov.tr üzerinden T.C. kimlik numarasıyla hızlı bir şekilde işlem yapma imkânı da sunuluyor.   Bunun yanı sıra ödemeler, e-belediye sistemi üzerinden belirtilen Posta Çeki Hesap Numarasına veya IBAN hesabına da yatırılabiliyor.   “Yoğunluk Oluşmaması İçin Son Güne Bırakmayın” Uyarısı   Toroslar Belediyesi, vatandaşların yoğunluk yaşamaması ve gecikme faiziyle karşılaşmamaları için ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.
Toroslar Belediyesi, Emlak, Çevre Temizlik ile İlan ve Reklam Vergilerinin 2025 yılı ikinci taksit ödemelerinde son tarihin yaklaşması nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması için veznelerini bu hafta sonu açık tutacak.

2025 yılı 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Pazar günü sona ermesi dolayısıyla belediyenin ana hizmet binasındaki tahakkuk ve tahsilat veznesi, 29 Kasım Cumartesi ve 30 Kasım Pazar günleri 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

 

Belediyeden yapılan açıklamada, 1 Aralık Pazartesi günü yapılacak tahsilatlarda da gecikme faizi uygulanmayacağı belirtildi. Böylece vatandaşların, son ödeme gününü kaçırmaları halinde dahi ek bir mali yükle karşılaşmamaları sağlanacak.

 

Ödemelerde Kolaylıklar Sunuluyor

 

Mükellefler, vergilerini belediye veznelerine gelerek nakit veya kredi kartıyla ödeyebilecek. Ayrıca Toroslar Belediyesinin resmi online ödeme adresi olan tahsilat.toroslar-bld.gov.tr üzerinden T.C. kimlik numarasıyla hızlı bir şekilde işlem yapma imkânı da sunuluyor.

 

Bunun yanı sıra ödemeler, e-belediye sistemi üzerinden belirtilen Posta Çeki Hesap Numarasına veya IBAN hesabına da yatırılabiliyor.

 

“Yoğunluk Oluşmaması İçin Son Güne Bırakmayın” Uyarısı

 

Toroslar Belediyesi, vatandaşların yoğunluk yaşamaması ve gecikme faiziyle karşılaşmamaları için ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.