halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HATIRLATMA: VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.05.2024 - 15:35, Güncelleme: 06.05.2024 - 15:35 755 kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN HATIRLATMA: VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS!

2024 yılı Emlak, işyerine ait Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi 1’inci taksit ödeme süresi; 31 Mayıs Cuma günü sona eriyor.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşların gecikme zammına maruz kalmamaları ve mağdur olmamaları için ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda çağrıda bulunuldu. Mükelleflerin, vergi ödemelerini belediye hizmet binası ile Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecekleri belirtildi.  
2024 yılı Emlak, işyerine ait Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi 1’inci taksit ödeme süresi; 31 Mayıs Cuma günü sona eriyor.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşların gecikme zammına maruz kalmamaları ve mağdur olmamaları için ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda çağrıda bulunuldu.

Mükelleflerin, vergi ödemelerini belediye hizmet binası ile Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden T.C. kimlik numarasını girerek online olarak da gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.