halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.11.2023 - 11:32, Güncelleme: 01.11.2023 - 11:36 1281+ kez okundu.
 

TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte ediyor.

Toroslar’ın 67 mahallesinde yoğun bir şekilde temizlik ve çevre bakım çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, rutin olarak yapılan temizliğin yanı sıra çöp konteynerlerini konteyner yıkama ve dezenfeksiyon aracında bol köpüklü su ile yıkıyor. Çöplere atılan atıkların kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için yapılan çalışmada; mahallelerdeki konteynerler, yıkama ve dezenfeksiyon işleminin ardından ilaçlanıp steril hale getiriliyor.   “AMACIMIZ TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI YAŞAM”  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalıştıklarını belirterek; “İnsan sağlığı, çevre sağlığından geçiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce çöp konteynerlerimizin yerinde ve hızlı bir şekilde temizlik ve dezenfekte işlemi düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz. Hemşehrilerimizden de isteğimiz, konteynerlere atılan çöplerin poşetlenerek atılması. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında.” diye konuştu.  
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, çöp konteynerlerini yerinde yıkayarak dezenfekte ediyor.

Toroslar’ın 67 mahallesinde yoğun bir şekilde temizlik ve çevre bakım çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, rutin olarak yapılan temizliğin yanı sıra çöp konteynerlerini konteyner yıkama ve dezenfeksiyon aracında bol köpüklü su ile yıkıyor.

Çöplere atılan atıkların kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için yapılan çalışmada; mahallelerdeki konteynerler, yıkama ve dezenfeksiyon işleminin ardından ilaçlanıp steril hale getiriliyor.

 

“AMACIMIZ TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI YAŞAM” 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalıştıklarını belirterek; “İnsan sağlığı, çevre sağlığından geçiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce çöp konteynerlerimizin yerinde ve hızlı bir şekilde temizlik ve dezenfekte işlemi düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz. Hemşehrilerimizden de isteğimiz, konteynerlere atılan çöplerin poşetlenerek atılması. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.