halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’IN MİNİK ÖĞRENCİLERİ, 100. YIL ANISINA KUVAYI MİLLİYE KARARGAHI’NI GEZDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.11.2023 - 16:51, Güncelleme: 01.11.2023 - 16:51 1276+ kez okundu.
 

TOROSLAR’IN MİNİK ÖĞRENCİLERİ, 100. YIL ANISINA KUVAYI MİLLİYE KARARGAHI’NI GEZDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın Buluklu Mahallesi’nde kente kazandırdığı Toroslar Kuvayı Milliye Karargahı bu kez de minik öğrencileri ağırladı.

Toroslar Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Anaokulu’nun 3-6 yaş grubunda eğitim gören öğrencileri, tarihimizin destansı izlerini taşıyan Toroslar Kuvayı Milliye Karargahı’nı gezdi. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde karargahı ziyaret eden minikler, milli mücadele dönemine ait fotoğraflar, belgeler ve eşyalarla donatılan binadaki eserleri, öğretmenlerinin nezaretinde inceledi. Çocuklara, tarihi mirasın ne kadar kıymetli olduğu ve sahip çıkılması gerektiği anlatıldı.   BAŞKAN YILMAZ; “AMACIMIZ; VATAN, MİLLET SEVGİSİYLE YETİŞMİŞ BİR NESİL”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Birliğimizin, beraberliğimizin ve milli şuurumuzun bir sembolü olan Kuvayı Milliye Karargahımız, geçmiş ile gelecek arasında önemli bir köprü görevi görüyor” dedi. Başkan Yılmaz; “Kentimize kazandırdığımız karargâhımızda ata yadigârı tarihimizi yaşatmanın büyük gururu içerisindeyiz. Tüm çocuklarımızı, gençlerimizi ve hemşehrilerimizi karargâhımıza bekliyoruz” diye konuştu.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın Buluklu Mahallesi’nde kente kazandırdığı Toroslar Kuvayı Milliye Karargahı bu kez de minik öğrencileri ağırladı.

Toroslar Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Anaokulu’nun 3-6 yaş grubunda eğitim gören öğrencileri, tarihimizin destansı izlerini taşıyan Toroslar Kuvayı Milliye Karargahı’nı gezdi.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde karargahı ziyaret eden minikler, milli mücadele dönemine ait fotoğraflar, belgeler ve eşyalarla donatılan binadaki eserleri, öğretmenlerinin nezaretinde inceledi. Çocuklara, tarihi mirasın ne kadar kıymetli olduğu ve sahip çıkılması gerektiği anlatıldı.

 

BAŞKAN YILMAZ; “AMACIMIZ; VATAN, MİLLET SEVGİSİYLE YETİŞMİŞ BİR NESİL”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Birliğimizin, beraberliğimizin ve milli şuurumuzun bir sembolü olan Kuvayı Milliye Karargahımız, geçmiş ile gelecek arasında önemli bir köprü görevi görüyor” dedi.

Başkan Yılmaz; “Kentimize kazandırdığımız karargâhımızda ata yadigârı tarihimizi yaşatmanın büyük gururu içerisindeyiz. Tüm çocuklarımızı, gençlerimizi ve hemşehrilerimizi karargâhımıza bekliyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.