halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TSO BAŞKANI KOÇAK: "ANNELERİMİZ BAŞIMIZIN TACI"

Gündem 11.05.2023 - 16:37, Güncelleme: 11.05.2023 - 16:37 1478+ kez okundu.
 

TSO BAŞKANI KOÇAK: "ANNELERİMİZ BAŞIMIZIN TACI"

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Anneler Gününü kutladığı mesajında ‘’Karşılıksız sevgi ve fedakârlığı bizlere öğreten başımızın tacı tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.’’dedi.

Başkan Koçak, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’ Şefkat, merhamet ve sevgi dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olan, karşılıksız sevgi, koşulsuz fedakârlık ve sonsuz özverinin sembolü annelerimiz en kıymetli varlıklarımız. Hayattaki ilk dostumuz, ilk arkadaşımız, ilk öğretmenimiz hiç şüphesiz annelerimiz. Yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerimizin gurur duyacakları birer evlat olup, onların emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, annelerimize vereceğimiz en büyük mutluluk ve armağan olacaktır. Annelerimizi, yılın sadece bu gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle karşılıksız sevgi ve özverinin sembolü tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü en içten dileklerimle kutlar, saygı, minnet ve şükranlarımı sunarım”  
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Anneler Gününü kutladığı mesajında ‘’Karşılıksız sevgi ve fedakârlığı bizlere öğreten başımızın tacı tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.’’dedi.

Başkan Koçak, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’ Şefkat, merhamet ve sevgi dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olan, karşılıksız sevgi, koşulsuz fedakârlık ve sonsuz özverinin sembolü annelerimiz en kıymetli varlıklarımız.

Hayattaki ilk dostumuz, ilk arkadaşımız, ilk öğretmenimiz hiç şüphesiz annelerimiz. Yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerimizin gurur duyacakları birer evlat olup, onların emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, annelerimize vereceğimiz en büyük mutluluk ve armağan olacaktır. Annelerimizi, yılın sadece bu gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle karşılıksız sevgi ve özverinin sembolü tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü en içten dileklerimle kutlar, saygı, minnet ve şükranlarımı sunarım”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.