halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TÜVTÜRK MERSİN AKDENİZ ARAÇ MUAYENE İSTASYONU İÇİN RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.10.2023 - 09:44, Güncelleme: 14.10.2023 - 09:45 1937+ kez okundu.
 

TÜVTÜRK MERSİN AKDENİZ ARAÇ MUAYENE İSTASYONU İÇİN RESMİ AÇILIŞ TÖRENİ

TÜVTÜRK’ün geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu için Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak ve TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören’in katıldığı resmi bir tören düzenlendi.

Türkiye’de araç muayene hizmeti vermek için yetkili tek kurum olan TÜVTÜRK, Mersin’de artan araç muayene ihtiyacını karşılamak ve araç sahiplerine daha iyi hizmet verebilmek adına muayene yatırımlarını sürdürüyor. 14 Ağustos’ta hizmet vermeye başlayan Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu resmi bir törenle açıldı. Törene Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Mersin Protokolü’nün Değerli Üyeleri ve TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören katıldı.  “Amacımız Mersinli araç sahiplerine en iyi hizmeti vermek” Araç muayene sisteminin ülkemizde kamu-özel sektör işbirliğinin en önemli ve en iyi örneklerinden biri olduğunu söyleyen TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören, törende yaptığı konuşmada, “Mersin Akdeniz İstasyonu’nunu 2 milyon doları arsa, 2 milyon doları inşaat olmak üzere 4 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçirdik. Mersin’in büyüyen araç muayene talebini karşılamak için attığımız bu adımla araç sahiplerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Mersin Akdeniz araç muayene istasyonuyla şehir sınırları içindeki araç muayene istasyonu sayısı 7’ye yükselirken, merkezdeki araç muayene kapasitesi binek araçlar için 2 kat, ağır vasıta araçlar için ise 4 kat arttı. 12 bin metrekare alan üzerine kurulan 6 kanallı istasyon; binek, ticari ve ağır vasıta araçlar olmak üzere tüm araç tiplerine hizmet veriyor. İstasyonda ayrıca egzoz gazı emisyon ölçüm hizmeti de veriliyor.  Randevular ücretsiz TÜVTÜRK’ün yeni konsepti ile inşa edilen istasyonda modern bekleme alanları, ibadethane ve otopark alanları yer alıyor. Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu’yla birlikte Mersin sınırları içindeki Merkez, Anamur, Erdemli, Mut, Silifke ve Tarsus Araç Muayene İstasyonları tam kapasite hizmet vermeye devam ediyor. Araç muayene işlemlerini yaptırmak isteyen araç sahipleri www.tuvturk.com.tr internet sitesinden veya 0850 222 88 88 numaralı çağrı merkezinden randevularını ücretsiz bir şekilde alabiliyor.  Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu’nda Yola Elverişlilik Muayene Hizmeti 2023 yılını kapsayan süre dahilinde verilemeyecektir. Ancak Elverişlilik Belgesi almak isteyen araç sahipleri Mersin Merkez İstasyonu’ndan hizmet almaya devam edebilecektir.   
TÜVTÜRK’ün geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu için Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak ve TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören’in katıldığı resmi bir tören düzenlendi.

Türkiye’de araç muayene hizmeti vermek için yetkili tek kurum olan TÜVTÜRK, Mersin’de artan araç muayene ihtiyacını karşılamak ve araç sahiplerine daha iyi hizmet verebilmek adına muayene yatırımlarını sürdürüyor. 14 Ağustos’ta hizmet vermeye başlayan Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu resmi bir törenle açıldı. Törene Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Mersin Protokolü’nün Değerli Üyeleri ve  TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören katıldı

“Amacımız Mersinli araç sahiplerine en iyi hizmeti vermek”

Araç muayene sisteminin ülkemizde kamu-özel sektör işbirliğinin en önemli ve en iyi örneklerinden biri olduğunu söyleyen TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören, törende yaptığı konuşmada, “ Mersin Akdeniz İstasyonu’nunu 2 milyon doları arsa, 2 milyon doları inşaat olmak üzere 4 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçirdik. Mersin’in büyüyen araç muayene talebini karşılamak için attığımız bu adımla araç sahiplerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Mersin Akdeniz araç muayene istasyonuyla şehir sınırları içindeki araç muayene istasyonu sayısı 7’ye yükselirken, merkezdeki araç muayene kapasitesi binek araçlar için 2 kat, ağır vasıta araçlar için ise 4 kat arttı. 12 bin metrekare alan üzerine kurulan 6 kanallı istasyon; binek, ticari ve ağır vasıta araçlar olmak üzere tüm araç tiplerine hizmet veriyor. İstasyonda ayrıca egzoz gazı emisyon ölçüm hizmeti de veriliyor. 

Randevular ücretsiz

TÜVTÜRK’ün yeni konsepti ile inşa edilen istasyonda modern bekleme alanları, ibadethane ve otopark alanları yer alıyor. Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu’yla birlikte Mersin sınırları içindeki Merkez, Anamur, Erdemli, Mut, Silifke ve Tarsus Araç Muayene İstasyonları tam kapasite hizmet vermeye devam ediyor. Araç muayene işlemlerini yaptırmak isteyen araç sahipleri www.tuvturk.com.tr internet sitesinden veya 0850 222 88 88 numaralı çağrı merkezinden randevularını ücretsiz bir şekilde alabiliyor. 

Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu’nda Yola Elverişlilik Muayene Hizmeti 2023 yılını kapsayan süre dahilinde verilemeyecektir. Ancak Elverişlilik Belgesi almak isteyen araç sahipleri Mersin Merkez İstasyonu’ndan hizmet almaya devam edebilecektir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.