VALİ TOROS’TAN CEMEVİ, KAZI ALANI VE VEDA ZİYARETİ PROGRAMI
VALİ TOROS’TAN CEMEVİ, KAZI ALANI VE VEDA ZİYARETİ PROGRAMI
Mersin Valisi Atilla Toros, 3 Temmuz 2026 tarihinde kent genelinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Mersin Valisi Atilla Toros, 3 Temmuz 2026 tarihinde kent genelinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Vali Toros, Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi’nde bulunan Mersin Cemevi ve Alevi Kültür Derneğini ziyaret etti. Ziyarette, Mersin Cemevi ve Alevi Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kılavuz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Toros, derneğin yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Toros, programı kapsamında Akdeniz ilçesi Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Hamidiye Kışlası kazı alanında da incelemelerde bulundu. Kazı alanında yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Toros, bölgedeki faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Vali Toros ayrıca, Çamlıyayla Kaymakamlığı görevinden Sivas’ın Ulaş Kaymakamlığına atanan Veli Avcı’yı kabul etti. Veda ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede Toros, Avcı’ya Mersin’deki görev süresince sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Mersin HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

