halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YENİ MAHALLE’NİN SOKAKLARI YENİLENİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.02.2024 - 16:43, Güncelleme: 03.02.2024 - 16:43 1462+ kez okundu.
 

YENİ MAHALLE’NİN SOKAKLARI YENİLENİYOR

Akdeniz Belediyesi, gerek kent merkezi, gerekse kırsal bölgelerde bulunan mahallelerin sokaklarını yenilemeye, böylelikle bir yandan ilçeyi güzelleştirirken vatandaşların günlük yaşamını da kolaylaştırmaya devam ediyor.

Hazırladıkları plan ve program kapsamında hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok personel ve ağır iş makineleri desteğiyle Yeni Mahalle 5338 Sokak üzerinde, zamanla eskiyip yıpranan asfalt ve kaldırımların söküm işlemini tamamladı. Bu çalışmanın bitmesinin ardından mahallede yeni asfalt kaplama ve kaldırım karo çalışması devam edecek. Ayrıca Cami Şerif, Gündoğdu, Hal, İhsaniye, Çilek, Huzurkent ve Yeni Mahalle ile Huzurkent’te 6 Adanalıoğlu’nda da 3 mahallede asfalt yama çalışması yapan fen işleri ekipleri, Kiremithane Mahallesi Dr. Cemalettin Tanrıöver Sokağı’nda bulunan eski asfaltın söküm işlemini de gerçekleştirdi. Söküm işlemi tamamlandıktan sonra bu sokak da tamamen asfaltla kaplanıp yenilenecek. Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmalarına tanık olan mahalle sakinleri, mahalle ve sokaklarının çehresini değiştiren hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ekiplerin, asfalt kaplama ve yama, kaldırım, karo ve kilit taşı çalışmaları ihtiyaç durumuna göre tüm Akdeniz’de devam edecek.
Akdeniz Belediyesi, gerek kent merkezi, gerekse kırsal bölgelerde bulunan mahallelerin sokaklarını yenilemeye, böylelikle bir yandan ilçeyi güzelleştirirken vatandaşların günlük yaşamını da kolaylaştırmaya devam ediyor.

Hazırladıkları plan ve program kapsamında hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok personel ve ağır iş makineleri desteğiyle Yeni Mahalle 5338 Sokak üzerinde, zamanla eskiyip yıpranan asfalt ve kaldırımların söküm işlemini tamamladı. Bu çalışmanın bitmesinin ardından mahallede yeni asfalt kaplama ve kaldırım karo çalışması devam edecek.

Ayrıca Cami Şerif, Gündoğdu, Hal, İhsaniye, Çilek, Huzurkent ve Yeni Mahalle ile Huzurkent’te 6 Adanalıoğlu’nda da 3 mahallede asfalt yama çalışması yapan fen işleri ekipleri, Kiremithane Mahallesi Dr. Cemalettin Tanrıöver Sokağı’nda bulunan eski asfaltın söküm işlemini de gerçekleştirdi. Söküm işlemi tamamlandıktan sonra bu sokak da tamamen asfaltla kaplanıp yenilenecek.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmalarına tanık olan mahalle sakinleri, mahalle ve sokaklarının çehresini değiştiren hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ekiplerin, asfalt kaplama ve yama, kaldırım, karo ve kilit taşı çalışmaları ihtiyaç durumuna göre tüm Akdeniz’de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.