halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1
Derşah NAR
Köşe Yazarı
Derşah NAR
 

MERSİ'İN İMAMBAKIRI KİM?

Genellikle bu kişiler, kendine gazeteci diyen fakat tek işi gazetecilik olmayan veya kendini öyle gösteren tipler. Belediye başkanlarının bir kısmı, milletvekillerinin bir kısmı, bu insanlar tarafından adeta hipnoz olmuş gibi adım atamıyorlar. Danışman adı altında veya basın dan sorumlu kişiler adı altında, bu imambakırlar, yöneticilere en büyük zararı veriyorlar. Mersin halkı yöneticileri güvendikleri için seçtiler, umut ettiler fakat gel gör ki yöneticiler, kararları kendileri veremez hale geldi. Eğer ki yöneticinin yanındaki bu kişiler sizi sevmezse veya geçmişten husumetiniz varsa, bittiniz; siz bu şehir için iyi işler yapıyor olsanız da umrunda olmaz, çünkü kendi menfaatine veya bulunduğu mevkiye ters birisindir. Koca koca medya kuruluşları, aylık düzenli vergilerini öderler ve işlerini layığı ile yapmaya çalışırken, bunlar ise künyesi bozuk kendi adına künye belirleyememiş gecekondu haber siteleri ile gündemi belirlediğini zannediyorlar. Ona buna sataşarak prim yapacaklarını zannediyorlar. Kurumların kiminle çalışacağına, kime yol vereceğine bile onlar karar veriyor. Soruyorum size, eğer halk size güvenip oy verdiyse, her konuda liyakat sahibi ekip kurmanızı da bekler değil mi? Sadece belediye başkanları değil, bazı milletvekillerinin etrafında da bu kişi yada kişileri görmek mümkün. Hangi gazeteye demeç vereceğine, hangi televizyon kanalına çıkacağına veya hangi radyoya konuşacağına kararı bu tipler veriyor. Üzücümü desem traji komik mi desem bilemedim; bazı yöneticilerin bu durumdan haberi bile olmuyor. Etkinliklerde gördüğüm milletvekili yada belediye başkanına yaklaşıp soruyorum; sayın vekil yada sayın başkan, bizim kuruma gelecektiniz fakat 2 ay yoğunum demişsiniz, farklı kurumlarda gördük sizi; onun da verdiği cevap vallahi haberim yok eee kim sorumlu kazımaya başlıyoruz ve altında bu imambakırlar çıkıyor. Kenti yöneten, şehr-i eminler size sesleniyorum. Etrafınıza bir çamaşır suyu dökmenin zamanı geldi, çok leke var temizlik şart. Sizin size doğru bilgi verecek Mersin'de herkes tarafından saygı duyulan danışanlara gazetecilere ihtiyacınız var; bu kişilerin kendi kurumları olmamalı, çünkü yöneticilik bunu gerektirir. Yakında yerel seçimler var; halk içine indiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız, son pişmanlık fayda etmez. Milletvekillerine gelince de, sizler de etrafınıza herkes tarafından saygınlık kazanmış insanlar bulundurmazsanız, onunla bununla kavgalı sorunlu insanlar barındırırsanız, yapmış olduğunuz çalışmalar duyulması yerine küçük bir hatanız çokça tepki görür. Sizden istenilen etrafınızı kontrol etmeniz imambakırları temizlemenizdir.
Ekleme Tarihi: 26 Kasım 2023 - Pazar

MERSİ'İN İMAMBAKIRI KİM?

Genellikle bu kişiler, kendine gazeteci diyen fakat tek işi gazetecilik olmayan veya kendini öyle gösteren tipler. Belediye başkanlarının bir kısmı, milletvekillerinin bir kısmı, bu insanlar tarafından adeta hipnoz olmuş gibi adım atamıyorlar. Danışman adı altında veya basın dan sorumlu kişiler adı altında, bu imambakırlar, yöneticilere en büyük zararı veriyorlar.

Mersin halkı yöneticileri güvendikleri için seçtiler, umut ettiler fakat gel gör ki yöneticiler, kararları kendileri veremez hale geldi. Eğer ki yöneticinin yanındaki bu kişiler sizi sevmezse veya geçmişten husumetiniz varsa, bittiniz; siz bu şehir için iyi işler yapıyor olsanız da umrunda olmaz, çünkü kendi menfaatine veya bulunduğu mevkiye ters birisindir.

Koca koca medya kuruluşları, aylık düzenli vergilerini öderler ve işlerini layığı ile yapmaya çalışırken, bunlar ise künyesi bozuk kendi adına künye belirleyememiş gecekondu haber siteleri ile gündemi belirlediğini zannediyorlar. Ona buna sataşarak prim yapacaklarını zannediyorlar. Kurumların kiminle çalışacağına, kime yol vereceğine bile onlar karar veriyor. Soruyorum size, eğer halk size güvenip oy verdiyse, her konuda liyakat sahibi ekip kurmanızı da bekler değil mi?

Sadece belediye başkanları değil, bazı milletvekillerinin etrafında da bu kişi yada kişileri görmek mümkün. Hangi gazeteye demeç vereceğine, hangi televizyon kanalına çıkacağına veya hangi radyoya konuşacağına kararı bu tipler veriyor. Üzücümü desem traji komik mi desem bilemedim; bazı yöneticilerin bu durumdan haberi bile olmuyor. Etkinliklerde gördüğüm milletvekili yada belediye başkanına yaklaşıp soruyorum; sayın vekil yada sayın başkan, bizim kuruma gelecektiniz fakat 2 ay yoğunum demişsiniz, farklı kurumlarda gördük sizi; onun da verdiği cevap vallahi haberim yok eee kim sorumlu kazımaya başlıyoruz ve altında bu imambakırlar çıkıyor.

Kenti yöneten, şehr-i eminler size sesleniyorum. Etrafınıza bir çamaşır suyu dökmenin zamanı geldi, çok leke var temizlik şart. Sizin size doğru bilgi verecek Mersin'de herkes tarafından saygı duyulan danışanlara gazetecilere ihtiyacınız var; bu kişilerin kendi kurumları olmamalı, çünkü yöneticilik bunu gerektirir.

Yakında yerel seçimler var; halk içine indiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız, son pişmanlık fayda etmez. Milletvekillerine gelince de, sizler de etrafınıza herkes tarafından saygınlık kazanmış insanlar bulundurmazsanız, onunla bununla kavgalı sorunlu insanlar barındırırsanız, yapmış olduğunuz çalışmalar duyulması yerine küçük bir hatanız çokça tepki görür. Sizden istenilen etrafınızı kontrol etmeniz imambakırları temizlemenizdir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.