halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BÖLGE MÜDÜRÜ YALÇIN YANAN SAHALARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.02.2024 - 09:05, Güncelleme: 23.02.2024 - 09:05 1047+ kez okundu.
 

BÖLGE MÜDÜRÜ YALÇIN YANAN SAHALARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, 2021 ve 2022 yıllarında Silifke’de çıkan orman yangınında zarar gören sahalarda incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürlüğü olarak Silifke Yeşilovacık’ta yangın sonrasında yanan sahalarımızı tekrar yeşertmek adına tüm gücümüzle toprak işleme ve fidan dikim işlerimiz sezonu içinde tamamlanarak, ağaçlandırma çalışmalarında yörede yaşayan halkımızla beraber Kızılçamın yanı sıra, gelir getirici ve yangına dayanıklı Keçi Boynuzu (Harnup), Badem, Fıstıkçamı, Servi, Zakkum gibi türlerin dikimleri yapıldı. Bölge Müdürü Yalçın yanan sahanın başarı durumunu yerinde inceleyip, denetimde bulunarak, çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Bölge Müdürü Yalçın’a, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam, Ali Kişi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar, Çamlıyayla Orman İşletme Müdürü Ali Durmaz, Erdemli Orman İşletme Müdürü Murat Körlü, Gülnar Orman İşletme Müdürü Serdar Karaca, Mut Orman İşletme Müdürü Utku Danış, Silifke Orman İşletme Müdürü Harun Boz, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse ve işletme şefleri eşlik etti. Yanan sahalarda yapılan incelenmeler sonrasında Bölge Müdürü Yalçın, yangınla mücadelede gücümüze güç katacak olan 1 adet arazöz, 1 adet su tankı, 1 adet ekskavatör ve 1 adet mini ekskavatörün Çamlıyayla, Tarsus ve Silifke’ye hayırlı olmasını dileyerek, araçların teslimini gerçekleştirdi.
Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, 2021 ve 2022 yıllarında Silifke’de çıkan orman yangınında zarar gören sahalarda incelemelerde bulundu.

Bölge Müdürlüğü olarak Silifke Yeşilovacık’ta yangın sonrasında yanan sahalarımızı tekrar yeşertmek adına tüm gücümüzle toprak işleme ve fidan dikim işlerimiz sezonu içinde tamamlanarak, ağaçlandırma çalışmalarında yörede yaşayan halkımızla beraber Kızılçamın yanı sıra, gelir getirici ve yangına dayanıklı Keçi Boynuzu (Harnup), Badem, Fıstıkçamı, Servi, Zakkum gibi türlerin dikimleri yapıldı.

Bölge Müdürü Yalçın yanan sahanın başarı durumunu yerinde inceleyip, denetimde bulunarak, çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. Bölge Müdürü Yalçın’a, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam, Ali Kişi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar, Çamlıyayla Orman İşletme Müdürü Ali Durmaz, Erdemli Orman İşletme Müdürü Murat Körlü, Gülnar Orman İşletme Müdürü Serdar Karaca, Mut Orman İşletme Müdürü Utku Danış, Silifke Orman İşletme Müdürü Harun Boz, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse ve işletme şefleri eşlik etti.

Yanan sahalarda yapılan incelenmeler sonrasında Bölge Müdürü Yalçın, yangınla mücadelede gücümüze güç katacak olan 1 adet arazöz, 1 adet su tankı, 1 adet ekskavatör ve 1 adet mini ekskavatörün Çamlıyayla, Tarsus ve Silifke’ye hayırlı olmasını dileyerek, araçların teslimini gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.