halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS TSO MECLİSİ TOBB’DA BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 11:57, Güncelleme: 11.03.2024 - 11:57 940+ kez okundu.
 

TARSUS TSO MECLİSİ TOBB’DA BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan seminerde Tarsus TSO meclis üyeleri iki gün süresince farklı oturumlarda bilgi sahibi olurken, çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu ifade ederek, bu imkânı sundukları için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TOBB çalışanlarına teşekkürlerini sundular.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan seminerde Tarsus TSO meclis üyeleri iki gün süresince farklı oturumlarda bilgi sahibi olurken, çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu ifade ederek, bu imkânı sundukları için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TOBB çalışanlarına teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.