halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP'Lİ CİHAN SOYLUÇİÇEK'TEN İSRAİL POLİTİKALARINA SERT TEPKİ: "FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ!"

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.10.2023 - 23:01, Güncelleme: 22.10.2023 - 23:01 2098+ kez okundu.
 

CHP'Lİ CİHAN SOYLUÇİÇEK'TEN İSRAİL POLİTİKALARINA SERT TEPKİ: "FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Soyluçiçek, son dönemde Filistin halkına yönelik artan İsrail saldırılarını kınayarak, uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı.

Soyluçiçek, yapmış olduğu basın açıklamasında, "İsrail'in Filistin topraklarındaki insan hakları ihlalleri, hukuk tanımaz tutumları ve sivil halka yönelik saldırıları kabul edilemez. Tüm dünya liderlerini, Birleşmiş Milletler'i ve uluslararası toplumu, adalet ve insan hakları adına harekete geçmeye çağırıyorum," dedi. "Filistin halkının acıları bizim acılarımızdır," diyen Soyluçiçek, şiddetin ve haksızlığın bir an önce son bulması gerektiğini belirtti. Soyluçiçek, "Yüzyıllardır bu topraklarda barış içinde yaşamak isteyen Filistin halkının yanındayız. İsrail'in uluslararası hukuku hiçe sayan eylemlerine sessiz kalmak, insanlık suçuna ortak olmaktır," ifadelerini kullandı. CHP'li aday adayı Soyluçiçek, Türkiye'nin ve dünyanın diğer ülkelerinin bu konuda somut adımlar atmasını ve Filistin halkının yanında yer alarak, onların haklı davasında seslerini yükseltmelerini talep etti. Soyluçiçek, "Biz CHP olarak, insan hakları, adalet ve eşitlik ilkelerimizden taviz vermeden, Filistin halkının özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu. İsrail ile Filistin arasındaki çatışmanın çözümüne yönelik olarak, Soyluçiçek, iki devletli çözümün önemine vurgu yaparak, barış ve istikrarın ancak adil bir yaklaşımla sağlanabileceğine dikkat çekti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Soyluçiçek, son dönemde Filistin halkına yönelik artan İsrail saldırılarını kınayarak, uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırdı.

Soyluçiçek, yapmış olduğu basın açıklamasında, "İsrail'in Filistin topraklarındaki insan hakları ihlalleri, hukuk tanımaz tutumları ve sivil halka yönelik saldırıları kabul edilemez. Tüm dünya liderlerini, Birleşmiş Milletler'i ve uluslararası toplumu, adalet ve insan hakları adına harekete geçmeye çağırıyorum," dedi.

" Filistin halkının acıları bizim acılarımızdır," diyen Soyluçiçek, şiddetin ve haksızlığın bir an önce son bulması gerektiğini belirtti. Soyluçiçek, "Yüzyıllardır bu topraklarda barış içinde yaşamak isteyen Filistin halkının yanındayız. İsrail'in uluslararası hukuku hiçe sayan eylemlerine sessiz kalmak, insanlık suçuna ortak olmaktır," ifadelerini kullandı.

CHP'li aday adayı Soyluçiçek, Türkiye'nin ve dünyanın diğer ülkelerinin bu konuda somut adımlar atmasını ve Filistin halkının yanında yer alarak, onların haklı davasında seslerini yükseltmelerini talep etti. Soyluçiçek, "Biz CHP olarak, insan hakları, adalet ve eşitlik ilkelerimizden taviz vermeden, Filistin halkının özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmanın çözümüne yönelik olarak, Soyluçiçek, iki devletli çözümün önemine vurgu yaparak, barış ve istikrarın ancak adil bir yaklaşımla sağlanabileceğine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.