halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'UN GÜLNAR'DA AKÇİVİ AİLESİ ZİYARETİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.12.2023 - 15:48, Güncelleme: 30.12.2023 - 15:48 1027+ kez okundu.
 

MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'UN GÜLNAR'DA AKÇİVİ AİLESİ ZİYARETİ

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Gülnar İlçesinde yasayan Elif AKÇİVİ ve ailesine ziyarette bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, sosyal medyada 'Gezen oğlak' olarak bilinen Elif AKÇİVİ ve ailesini ziyaret etti.   Ziyarette kendisine İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Fatih BURGUT, Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin KADİM, Gülnar İlçemizin şube müdürleri, Kayrak Mahallesi muhtarı eşlik etti. AKÇİVİ ailesinin yörük çadırında ağırlanan ekibimize keçi tulumunda dövülmüş yayık ayranı ikram edildi. İl Milli Eğitim Müdürü DURMUŞ, AKÇİVİ ailesinin çiftliğini gezdi. Hayvanların beslenmesi, tarımsal ürünlerin üretimi hakkında bilgi aldı. DURMUŞ, "Doğa bizim en iyi hocamız. Doğadan insana olan akışı önemsiyorum. Doğadan ilham alınarak teknoloji, bilim alanında yapılan çalışmaları incelediğimizde doğanın öğreticiliğini daha iyi anlıyoruz. Mesela ünlü bir araba markasının horozdan ilham alınarak yapıldığını biliyor muydunuz?" dedi.  
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Gülnar İlçesinde yasayan Elif AKÇİVİ ve ailesine ziyarette bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, sosyal medyada 'Gezen oğlak' olarak bilinen Elif AKÇİVİ ve ailesini ziyaret etti.  

Ziyarette kendisine İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Fatih BURGUT, Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin KADİM, Gülnar İlçemizin şube müdürleri, Kayrak Mahallesi muhtarı eşlik etti.

AKÇİVİ ailesinin yörük çadırında ağırlanan ekibimize keçi tulumunda dövülmüş yayık ayranı ikram edildi. İl Milli Eğitim Müdürü DURMUŞ, AKÇİVİ ailesinin çiftliğini gezdi. Hayvanların beslenmesi, tarımsal ürünlerin üretimi hakkında bilgi aldı. DURMUŞ, "Doğa bizim en iyi hocamız. Doğadan insana olan akışı önemsiyorum. Doğadan ilham alınarak teknoloji, bilim alanında yapılan çalışmaları incelediğimizde doğanın öğreticiliğini daha iyi anlıyoruz. Mesela ünlü bir araba markasının horozdan ilham alınarak yapıldığını biliyor muydunuz?" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.