halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MUTLU YAŞAM KÖYÜ MİNİK ZİYARETÇİLERİ AĞIRLIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.03.2024 - 13:09, Güncelleme: 06.03.2024 - 13:09 1192+ kez okundu.
 

MUTLU YAŞAM KÖYÜ MİNİK ZİYARETÇİLERİ AĞIRLIYOR

Mezitli Belediyesi Mutlu Yaşam Köyü, çeşitli okullardan gelen minik ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

Şahintepesi Mahallesi'nde bulunan ve doğayla iç içe olan Mutlu Yaşam Köyü, özellikle öğrencilerin eğlenceli ve öğretici bir gün geçirmelerine olanak sağlıyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın misafirleri olarak Mutlu Yaşam Köyü’nü gelen öğrenciler, doğal ortamın tadını çıkartırken aynı zamanda çeşitli aktivitelerde bulunuyor. Her gün farklı okullardan gelen öğrenciler, Survivor parkında doyasıya eğlenme imkânı bulurken, çevre bilinci ve sürdürülebilir yaşam konularında da farkındalık kazanıyor. Bu tür etkinliklerin çocukların doğayı daha yakından tanımalarını belirten Başkan Tarhan, “İlçemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimizi program dahilinde Mutlu Yaşam Köyü’nde misafir ediyoruz. Burada geçirdikleri zaman içerisinde miniklere hayvan sevgisini kazandırmanın yanı sıra fiziksel aktiviteye ve sağlıklı bir yaşama teşvik etmiş oluyoruz. Herkesin gelip bu güzel ortamı görmelerini istiyorum.” İfadelerini kullandı.
Mezitli Belediyesi Mutlu Yaşam Köyü, çeşitli okullardan gelen minik ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

Şahintepesi Mahallesi'nde bulunan ve doğayla iç içe olan Mutlu Yaşam Köyü, özellikle öğrencilerin eğlenceli ve öğretici bir gün geçirmelerine olanak sağlıyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın misafirleri olarak Mutlu Yaşam Köyü’nü gelen öğrenciler, doğal ortamın tadını çıkartırken aynı zamanda çeşitli aktivitelerde bulunuyor. Her gün farklı okullardan gelen öğrenciler, Survivor parkında doyasıya eğlenme imkânı bulurken, çevre bilinci ve sürdürülebilir yaşam konularında da farkındalık kazanıyor.

Bu tür etkinliklerin çocukların doğayı daha yakından tanımalarını belirten Başkan Tarhan, “İlçemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimizi program dahilinde Mutlu Yaşam Köyü’nde misafir ediyoruz. Burada geçirdikleri zaman içerisinde miniklere hayvan sevgisini kazandırmanın yanı sıra fiziksel aktiviteye ve sağlıklı bir yaşama teşvik etmiş oluyoruz. Herkesin gelip bu güzel ortamı görmelerini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.