halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1
Halil Öztoprak
Köşe Yazarı
Halil Öztoprak
 

DEVLET YETKİLİLERİNE ACİL ÇAĞRI

06.02.2023 de Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Bu on ilde 15 milyona yakın insan yaşamaktadır. Mülteciler ile bu sayı 20 milyona yakındır. Yüzlerce yılda bir yaşanan acımasız bir afette karşı karşıya kaldık Basından öğrendiğimiz gördüğümüz arama kurtarma ve yardım çağrıları istenen seviyede değildir. Kardeşlerim Rahmetli olan yurttaşlarımız gömülmeyi beklemektedir. Enkaz altında kalanlar kurtarılmayı ve yaralılar sağlık müdahalesini ve canını kurtaran kardeşlerimiz de güven içerisinde bu kötü günleri geçirecek üşümeyeceği aç kalmayacağı yardımı sıcak yer ve sıcak yemek beklemektedir. TÜRK ORDUSU SEFERBERLİĞİ olmadan bu büyüklükte bir afet ile AFAD’ın mücadele etmesi çok zordur. Zira depremden etkilenen bölge 120bin km2 üzerinde ve on beş milyon civarında nüfusa sahiptir. Mülteciler de eklenirse 20 milyona yakın bir nüfus etkilenmiştir. Depremden etkilenen bölge Nüfus olarak İstanbul civarında yüz ölçümüne göre İstanbul’un 20 katı büyüklüğündedir. Ayrıca tüm Marmara’nın iki katı civarında bir büyüklüğe sahiptir. 1-Derhal GENEL SEFERBERLİK ilan edilmelidir. 2-ORDU zırhlı araçları çekicileri iş makineleri mobil yemekhaneleri ve tüm gücü ile derhal deprem bölgesine insani yardımda bulunmalıdır arama kurtarma çalışmalarını yapmalıdır. 3-Bölgedeki tüm İş Makineleri derhal el konularak arama kurtarma çalışmalarına kullanılmalıdır bölgede olmayanlar derhal bölgeye sevk edilmelidir. 4-Bunlar yapılırken ayrıca Kuzey Suriye’de depremden etkilenen insanlara da TÜRK ORDUSU merhamet elini uzatmalıdır. 5-Bu konuda kim emir verecekse kim yetkili ise derhal harekete geçmelidir. Unutulmamalıdır ki ; Her geçen dakika her geçen saat durumu daha üzücü hale getirmektedir. Derhal genel seferberlik ilan edilmelidir. Derhal TÜRK ORDUSU depremzedelerin yardımına koşmalıdır.
Ekleme Tarihi: 07 Şubat 2023 - Salı

DEVLET YETKİLİLERİNE ACİL ÇAĞRI

06.02.2023 de Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Bu on ilde 15 milyona yakın insan yaşamaktadır. Mülteciler ile bu sayı 20 milyona yakındır. Yüzlerce yılda bir yaşanan acımasız bir afette karşı karşıya kaldık Basından öğrendiğimiz gördüğümüz arama kurtarma ve yardım çağrıları istenen seviyede değildir.

Kardeşlerim Rahmetli olan yurttaşlarımız gömülmeyi beklemektedir. Enkaz altında kalanlar kurtarılmayı ve yaralılar sağlık müdahalesini ve canını kurtaran kardeşlerimiz de güven içerisinde bu kötü günleri geçirecek üşümeyeceği aç kalmayacağı yardımı sıcak yer ve sıcak yemek beklemektedir.

TÜRK ORDUSU SEFERBERLİĞİ olmadan bu büyüklükte bir afet ile AFAD’ın mücadele etmesi çok zordur.

Zira depremden etkilenen bölge 120bin km2 üzerinde ve on beş milyon civarında nüfusa sahiptir. Mülteciler de eklenirse 20 milyona yakın bir nüfus etkilenmiştir. Depremden etkilenen bölge Nüfus olarak İstanbul civarında yüz ölçümüne göre İstanbul’un 20 katı büyüklüğündedir. Ayrıca tüm Marmara’nın iki katı civarında bir büyüklüğe sahiptir.

1-Derhal GENEL SEFERBERLİK ilan edilmelidir.

2-ORDU zırhlı araçları çekicileri iş makineleri mobil yemekhaneleri ve tüm gücü ile derhal deprem bölgesine insani yardımda bulunmalıdır arama kurtarma çalışmalarını yapmalıdır.

3-Bölgedeki tüm İş Makineleri derhal el konularak arama kurtarma çalışmalarına kullanılmalıdır bölgede olmayanlar derhal bölgeye sevk edilmelidir.

4-Bunlar yapılırken ayrıca Kuzey Suriye’de depremden etkilenen insanlara da TÜRK ORDUSU merhamet elini uzatmalıdır.

5-Bu konuda kim emir verecekse kim yetkili ise derhal harekete geçmelidir. Unutulmamalıdır ki ; Her geçen dakika her geçen saat durumu daha üzücü hale getirmektedir.

Derhal genel seferberlik ilan edilmelidir. Derhal TÜRK ORDUSU depremzedelerin yardımına koşmalıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.