halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1
Kadir Gökalp
Köşe Yazarı
Kadir Gökalp
 

MUTFAK SANATLARI EXECUTİVE CHEF KADİR GÖKALP

LİVER PATE (5 PAX) MALZEMELER: 500 gr tavuk ciğer 200 gr kuru soğan 50 gr sarımsak 1 yemek kaşığı ay çiçek yağı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağ 20 gr tuz 20 gr karabiber 50 gr krema 5 adet tost ekmeği Hazırlanışı: Yağların tamamı bir tavada kızartıldıktan sonra kuşbaşı doğranan ciğerleri tavaya ilave edip 10 dakika boyunca kısık ateşte kavurunuz. Soğan ve sarımsakları doğrayıp ciğere ilave ediniz.10 dakika daha, yüksek ateşte kavurmaya devam ediniz.Tuz, karabiber ve kremayı ilave edip karıştırınız.Tavada hazırlamış olduğunuz malzemeleri blender yardımıyla püre haline getirip oda sıcaklığında soğumaya bırakınız. Soğumaya bıraktığınız süresince tost ekmeklerini tavada kısık ateşte kızartınız. Püre soğuduktan sonra kızarmış tost ekmeğine dondurma kaşığı ile sunumunuzu yapınız. Afiyet olsun!
Ekleme Tarihi: 20 Nisan 2024 - Cumartesi

MUTFAK SANATLARI EXECUTİVE CHEF KADİR GÖKALP

LİVER PATE (5 PAX) MALZEMELER:

500 gr tavuk ciğer

200 gr kuru soğan

50 gr sarımsak

1 yemek kaşığı ay çiçek yağı

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı sıvıyağ

20 gr tuz

20 gr karabiber

50 gr krema

5 adet tost ekmeği

Hazırlanışı: Yağların tamamı bir tavada kızartıldıktan sonra kuşbaşı doğranan ciğerleri tavaya ilave edip 10 dakika boyunca kısık ateşte kavurunuz. Soğan ve sarımsakları doğrayıp ciğere ilave ediniz.10 dakika daha, yüksek ateşte kavurmaya devam ediniz.Tuz, karabiber ve kremayı ilave edip karıştırınız.Tavada hazırlamış olduğunuz malzemeleri blender yardımıyla püre haline getirip oda sıcaklığında soğumaya bırakınız. Soğumaya bıraktığınız süresince tost ekmeklerini tavada kısık ateşte kızartınız. Püre soğuduktan sonra kızarmış tost ekmeğine dondurma kaşığı ile sunumunuzu yapınız.

Afiyet olsun!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.