halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1
Mehmet S. Nane
Köşe Yazarı
Mehmet S. Nane
 

Önce inanmak lazım

Değerli dostlar, yaklaşık iki ay evvel seçim bitinceye kadar siyaset yazmayacağımı söylemiştim. Ayrıca özellikle son iki senedir çok eleştirdiğim Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı kesinleşince, seçim sonuçlanıncaya kadar, ben dahil yapılan tüm bu eleştirilerin sonlandırılması gerektiği yönündeki görüşümü de yazmıştım.   Çünkü adaylık belli olduktan sonra konu artık adayın içimize sinmesi meselesi değil, iktidarın değişerek Cumhuriyetimizin “tamir ve rehabilite edilerek” rejimin devamının sağlanmasıydı. Söz konusu yazımda, Kılıçdaroğlu seçimi kazandıktan sonra ülkemizi yönetirken yapacağı/yapmayacağı işler için eleştiri hakkımı saklı tutacağımı da ilave etmiştim. Söylediklerim özetle şuydu: Şimdi eleştiri değil destek zamanıdır. *** Son günlerde eş dostla yaptığım sohbetlerde Kılıçdaroğlu’nun özellikle son iki-üç haftadır kampanya çalışma performansının çok yükseldiğinden bahsediyorum. Samimiyetle söyleyeyim ki böyle başarılı bir performansı beklemiyordum. Yapılan seçim çalışmalarını memnuniyetle takip ediyorum. Başta yadırgansa da kısa “mutfak videolarını” çok başarılı buluyorum. Seçim müziklerinin ve şarkıların seçimi çok isabetli. Verilen mesajlar çok net. Halkta büyük karşılıkları olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın ön plana çıkarılarak miting yapmaları ve Kılıçdaroğlu ile tam bir uyum içinde görüntü vermeleri fevkalade doğru bir strateji. *** Yukarıdaki gözlem ve değerlendirmelerimi çevremle paylaşırken ve seçimin ilk turda kazanılacağı yönünde umutlarım artmışken değerli büyüğüm, aziz dostum Amiral Mustafa Özbey’in yolladığı bir makale çok ilgimi çekti.  Aziz amiralim, Ateş İlyas Başsoy kardeşimin makalesini göndermişti. Makalenin ismi bile okumak için merak uyandırıyor: “14 Mayıs’ta bir mucize gerçekleşecek mi?” Yazıyı büyük bir ilgiyle okudum. Ateş, tamamına olmasa da büyük bölümüne katıldığım çok önemli gözlem, analiz ve değerlendirmelerde bulunmuş.  Yazımın ekinde bu çok önemli makaleyi sizlere de yollayacağım. Lütfen, sosyal medyayı da kullanarak tüm çevrenizin okumasını sağlayınız. *** Çok yorulduk…  Çok yıprandık…  Çok hırpalandık…  Çok üzüldük… Zamanı geldi… Gün yenilenme zamanıdır… Gün aziz Cumhuriyetimize halkımızın tertemiz oylarıyla tekrar sahip çıkma günüdür…
Ekleme Tarihi: 09 Mayıs 2023 - Salı

Önce inanmak lazım

Değerli dostlar, yaklaşık iki ay evvel seçim bitinceye kadar siyaset yazmayacağımı söylemiştim. Ayrıca özellikle son iki senedir çok eleştirdiğim Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı kesinleşince, seçim sonuçlanıncaya kadar, ben dahil yapılan tüm bu eleştirilerin sonlandırılması gerektiği yönündeki görüşümü de yazmıştım.  
Çünkü adaylık belli olduktan sonra konu artık adayın içimize sinmesi meselesi değil, iktidarın değişerek Cumhuriyetimizin “tamir ve rehabilite edilerek” rejimin devamının sağlanmasıydı.

Söz konusu yazımda, Kılıçdaroğlu seçimi kazandıktan sonra ülkemizi yönetirken yapacağı/yapmayacağı işler için eleştiri hakkımı saklı tutacağımı da ilave etmiştim.

Söylediklerim özetle şuydu: Şimdi eleştiri değil destek zamanıdır.

***

Son günlerde eş dostla yaptığım sohbetlerde Kılıçdaroğlu’nun özellikle son iki-üç haftadır kampanya çalışma performansının çok yükseldiğinden bahsediyorum. Samimiyetle söyleyeyim ki böyle başarılı bir performansı beklemiyordum. Yapılan seçim çalışmalarını memnuniyetle takip ediyorum.

Başta yadırgansa da kısa “mutfak videolarını” çok başarılı buluyorum. Seçim müziklerinin ve şarkıların seçimi çok isabetli. Verilen mesajlar çok net. Halkta büyük karşılıkları olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın ön plana çıkarılarak miting yapmaları ve Kılıçdaroğlu ile tam bir uyum içinde görüntü vermeleri fevkalade doğru bir strateji.

***

Yukarıdaki gözlem ve değerlendirmelerimi çevremle paylaşırken ve seçimin ilk turda kazanılacağı yönünde umutlarım artmışken değerli büyüğüm, aziz dostum Amiral Mustafa Özbey’in yolladığı bir makale çok ilgimi çekti. 
Aziz amiralim, Ateş İlyas Başsoy kardeşimin makalesini göndermişti. Makalenin ismi bile okumak için merak uyandırıyor:

“14 Mayıs’ta bir mucize gerçekleşecek mi?”

Yazıyı büyük bir ilgiyle okudum. Ateş, tamamına olmasa da büyük bölümüne katıldığım çok önemli gözlem, analiz ve değerlendirmelerde bulunmuş. 
Yazımın ekinde bu çok önemli makaleyi sizlere de yollayacağım. Lütfen, sosyal medyayı da kullanarak tüm çevrenizin okumasını sağlayınız.

***

Çok yorulduk… 
Çok yıprandık… 
Çok hırpalandık… 
Çok üzüldük…

Zamanı geldi… Gün yenilenme zamanıdır… Gün aziz Cumhuriyetimize halkımızın tertemiz oylarıyla tekrar sahip çıkma günüdür…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.